Назад

В наличност

DEFENDYL IMUNOGLUKAN P4H D3 дъвчащи x 30 tabl

Код:

44587

Марка:

MEDIS

Производител:

MEDIS

27.89 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

DEFENDYL IMUNOGLUKAN P4H D3 дъвчащи x 30 tabl

·                     Кратко описание 

Defendyl-Imunoglukan P4H® D3 таблетки за дъвчене са хранителна добавка, която съдържа IMG®, изолиран от гъба кладница, цинк и витамин D3. Съставките действат синергично и така допринасят за по-доброто функциониране на имунната система и нормалното развитие на костите и зъбите. Подходящи са за продължителна употреба. 

 

·                     Дълго описание 

 Defendyl-Imunoglukan P4H® D3 таблетки за дъвчене са хранителна добавка, която съдържа IMG®, изолиран от гъба кладница, цинк и витамин D3. Съставките действат синергично и така допринасят за по-доброто функциониране на имунната система. 

IMG® е високо пречистен комплекс от естествени биологично активни полилизахариди. Цинкът и витамин D играят ролята във функционирането на имунната система. Витамин D е необходим за нормалния растеж и развитие на костите на децата. Таблетките за дъвчене са подходящи за продължителна употреба. 

 

·                     Инструкции за употреба 

Defendyl-Imunoglukan P4H® D3 таблетки за дъвчене са подходящи за деца над 3 години, както и за възрастни, ако тази форма им е по-удобна. Деца с тегло до 25 кг трябва да приемат 1 таблетка на ден, а деца с тегло над 25 кг - 2 таблетки дневно. Приемайте таблетките между храненията, като ги дъвчете или разтваряте бавно в устата. Можете да ги приемате за по-дълъг период от време. 

 

·                     Предупреждения 

Defendyl-Imunoglukan P4H® D3 таблетки за дъвчене не трябва да се приемат от пациенти с трансплантирани органи. 

Пациенти на имуносупресивно лечение, както и бременни жени и кърмачки могат да приемат Defendyl-Imunoglukan P4H® D₃ таблетки за дъвчене само след консултация с лекар. 

Препоръчителното дневно количество или дозата не трябва да се превишава. Хранителната добавка не е заместител на балансираното и разнообразно хранене. Разнообразното и балансирано хранене, както и здравословният начин на живот са важни. Прекомерната консумация може да има слабителен ефект. 

 

·                     Основни съставки 

IMG®, изолиран от гъба кладница, цинк и витамин D₃ 

 

·                     Съставки 

Подсладител (D-манитол), пълнител (D-сорбитол), IMG® (изолиран от гъба кладница), цинков цитрат (цинк), антислепващ агент (стеаринова киселина и силициев диоксид), аромат на малина, холекалциферол (вит. D3), подсладител (сукралоза). 

 

·                     Опаковка 

Опаковка от 30 таблетки за дъвчене 

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0