Назад

В наличност

VITABIOTICS WELLBABY капки за бебета 30ml

Код:

14055

Марка:

VITABIOTICS

Производител:

VITABIOTICS

23.19 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

VITABIOTICS WELLBABY капки за бебета 30ml

Уелбейби® капки за бебета

 

Пълноценна хранителна подкрепа за Вашето скъпоценно новородено 

подходящи от 4 месеца до 12 месеца

 

За всяка една родилка няма нищо по- важно от здравето и пълноценното хранене на бебето. Грижата за хранителния режим на детето от най-ранна възраст, ще помогне да поддържаме добро здраве през целия му живот. Продуктът на Витабиотикс Уелбейби® капки за бебета е идеален за бебета от един месец до една година и доставя сигурни и балансирани нива от 16 съставки, включващи жизненоважни витамини и минерали. Уелбейби® капки за бебета е произведен, отчитайки специалните нужди на бебето, за да предостави внимателно формулирана хранителна добавка за времето, когато бебетата имат високи хранителни изисквания, съобразени с размера на тялото. Продуктът помага при бързото физическо израстване, развитието на костната система, мускулите, кръвта и мозъка.

 

Министерствата на здравеопазването на Великобритания, Скандинавските страни, Холандия и Германия препоръчват всички бебета над 6 месечна възраст да приемат добавки съдържащи витамини А, С и D. Това не е задължително единствено при деца приемащи минимум 500 милилитра бебешка формула на ден, тъй като в тези храни има добавени витамини. 

 

Уелбейби капки за бебета имат приятен портокалов вкус, а Щвейцарският малц в тях, освен естествен източник на енергия, ги прави любими на децата. В опаковката е налична мерителна спринцовка, която прави изключително лесно измерването на дневната доза и поставянето на капките върху езика на бебето по време на хранене.

 

Изграждане на мозъка

 

Изграждането на мозъка дава възможност на бебето да пълзи, говори, смее и върви. Определени съставки могат да помогнат за правилното развитие на мозъка, като напр. желязото, което допринася за когнитивното развитие на децата.

Веднъж преминали на твърда храна, бебетата вегетарианци може да получат дефицит на желязо в кръвта си, тъй като безмесните храни доставят желязо във вид много по- труден за абсорбиране от организма. Уелбейби капки за бебета се препоръчва за бебета вегетарианци като по този начин се осигурява наличието на нужните нива желязо в организма.

 

Растеж и изграждане на костната система

 

Бебето се ражда с 300 кости и през първата година  те растат много бързо. Уелбейби® капки за бебета съдържа витамин D3 (най- добре приеманата форма на митамин D от организма) необходим за нормалния растеж и развитие на костната система на децата.

 

Допълнителни причини Вашето дете да приема Уелбейби® капки за бебета

 

  • Неговата формула е базирана на последните научни изследвания, съдържаните съставки са на нива отговарящи на специфичните нужди на растящите бебета.
  • Вкусен малц и естествен портокалов вкус, който вашето бебе ще заобича от самото начало.
  •  произведен в съответствие с най- високите фармацевтични изисквания за стандрат и качествен контрол.
  • Не съдържа изкуствени оцветители, подсладители и овкусители.
  • Не съдържа лактоза, сол, алкохол, мазнини или соя.
  •  не е тестван върху животни.

 

Винаги четете упътването за употреба. Не превишавайте препоръчителните дневни дози. Хранителните добавки не могат да заместят пълноценното хранене.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0