Назад

В наличност

NEOPHARM NEORENAL за бъбреци и отделителна система 330mg x 30 tabl new

Код:

44911

Марка:

NEOPHARM

Производител:

NEOPHARM

15.19 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

NEOPHARM NEORENAL за бъбреци и отделителна система 330mg x 30 tabl new

Neorenal на фармацевтичната компания Неофарм е препарат на растителна основа, който се препоръчва за лечение и профилактика на бъбречнокаменна болест (уролитиаза) лечение и профилактика на възпалителни заболявания на пикочно-половата система (цистит, уретрит, пиелонефрит)лечение и профилактика на подагра. Neorenal подкрепя функциите на бъбреците и отделителната система. Спомага за отделянето на пикочна киселина. Повлиява благоприятно пикочно-половата система при риск от образуване на бъбречни камъни и инфекции. Предлага се в опаковка от 30 таблетки.

Действие:
Благодарение на своите действия брезовия екстракт повлиява благоприятно следните състояния:

Бъбречно-каменна болест - ускорява изхвърлянето на бъбречни камъни и пясък от бъбреците и пикочния мехур, намалява риска от образуване на оксалатни, уратни, фосфатни и цистинови бъбречни камъни като увеличава диурезата, нормализира pH (киселинността) на урината, успокоява инфекциите в бъбречното легенче, подтиска преципитацията на калциевите йони и ускорява извеждането им с урината.
След литотрипсия - прилага се за улесняване на извеждането на остатъчните частици от разбития камък, предпазване от образуване на нови камъни и от инфектиране на наранената тъкан на пикочните пътища.
Възпаление на пикочно-половата система (цистит, уретрит, пиелонефрит) - елиминира причинителите на инфекции в пикочно-половия тракт и облекчава симптомите при цистит, уретрит и пиелонефрит в резултат на ускореното отделяне на урина и подтискането на болестотворните бактерии в пикочно-половата система. Намалява случаите на обостряне на хроничните заболявания на пикочно-половата ситема (цистит, уретрит, пиелонефрит). Засилва ефекта на прилагания антибиотик.
Подагра - ускорява отделянето и отвеждането на пикочната киселина с урината. Намалява нивата на пикочната киселина в кръвта. Флавоноидът кверцетин намалява активността на ензимите ксантин оксидаза и ксантин дехидрогеназа, които имат основна роля в патогенезата на подаграта.
Отоци - повлиява благоприятно отоци от сърдечно-съдов, бъбречен и възпалителен произход, нормализира пропускливостта на капилярите и подобрява състоянията свързани с неправилна задръжка на течности.
Целулит - елиминира задържаната в подкожната тъкан вода, което е основната причина за появата и развитието на целулита. Екстрактът от брезови листа стимулира кръвообръщението в кожата и нормализира пропускливостта на капилярите. Това подобрява отвеждането на отпадни метаболити от кожата и освобождава задържаните в кожата и подкожието течности. Така в подкожната мастна тъкан се създават условия за по ефикасно изгаряне на мазнините


Етулорентична киселина, калиев нитрат и др.​

 Състав
 в 1 таблетка: 
 Стандартизиран сух екстракт от брезови листа
390 mg 
 Активни веществаот които
330 mg 
 Флавоноиди
80 mg 
 Етрациклични тритерпени
20 mg 
 Танини
 32 mg 

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0

Друго от същата категория