Назад

В наличност

Ренохелп M x 60табл.

Код:

11172

Марка:

DOYCH

Производител:

DOYCH,BG

33.42 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

Ренохелп M x 60табл.

  • ХРОНИЧНИ БЪБРЕЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ - ПИЕЛОНЕФРИТИ, ГЛОМЕРУЛОНЕФРИТИ
  • МЕТАБОЛИТНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ - ПОДАГРА, ДИАБЕТНА НЕФРОПАТИЯ
  • ХРОНИЧНА БЪБРЕЧНА НЕДОСТАТЪЧНОСТ В НАЧАЛЕН И НАПРЕДНАЛ СТАДИЙ
  • ХРОНИЧНИ БЪБРЕЧНИ УВРЕЖДАНИЯ ПРИ БЪБРЕЧНО-КАМЕННА БОЛЕСТ
  • ИНФЕКЦИИ НА ОТДЕЛИТЕЛНАТА СИСТЕМА - ЦИСТИТИ
  • БЪБРЕЧНИ УВРЕЖДАНИЯ ПО ВРЕМЕ И СЛЕД ХИМИОТЕРАПИЯ

 

СЪСТАВ: 

Сух екстракт от леспедеза капитата /Lespedeza Capitata/, сух екстракт листа от бреза /Betula sp./, сух екстракт червена боровинка /Vaccinium vitis-idaea L/

 

ХАРАКТЕРИСТИКА И СВОЙСТВА:

РЕНОХЕЛП®М е комплексен продукт, съставен от хранителни вещества, които имат свойството да подпомагат всички бъбречни структури и да допринасят за нормализиране функциите на цялата отделителна система. Комплексът РЕНОХЕЛП®М притежава изразено благоприятно физиологично въздействие спрямо намаляването на азотсъдържащите фракции в кръвта (урея, креатинин, пикочна киселина), спрямо нивото на серумните липиди, има лек диуретичен ефект, без това да води до изразени нарушения на водно-солевия баланс с калиев дефицит. Допринася за поддържане на нормалните нива на общия холестерол и триглицеридите. РЕНОХЕЛП®М оказва благоприятно физиологично въздействие върху кръвното налягане, което се дължи на диуретичното му действие и блокиране на АСЕ (ангиотензин-конвертиращ ензим).

 

ЗАЩО ТРЯБВА ДА ПРИЕМАМЕ РЕНОХЕЛП®М? 

Активните съставки засилват дезинтоксикиращата функция на бъбреците, подобряват храненето на епителните клетки на бъбречните структури, което води до повишаване на гломерулната филтрация и креатининовия клирънс и понижаване на азотсъдържащите фракции в кръвния серум. Подходящ е за употреба от хора, предразположени към образуване на камъни в бъбреците. Комплексът има изразен имуномодулиращ и антиоксидантен ефект.

РЕНОХЕЛП®М действа изключително добре при остри и хронични пиелонефрити, хронични гломерулонефрити, метаболитни нарушения при подагра и диабетна нефропатия, остри и хронични цистити. Благоприятното действие на РЕНОХЕЛП®М го прави подходящ за употреба при болни, подложени на химиотерапия, както по време, така и след медикаментозните курсове.

 

УКАЗАНИЕ ЗА УПОТРЕБА И ДОЗИРОВКА:

РЕНОХЕЛП®М се приема в доза 3 таблетки дневно половин час преди хранене с 200ml вода. При определени напреднали състояния, дозата може да бъде завишена до 4 таблетки дневно, след консултация с лекар, без да бъде превишавана. РЕНОХЕЛП®М може да се използва в доза от 2 таблетки дневно за бъбречни нарушения при употреба на нефротоксични продукти.

Препоръчително е приемът на РЕНОХЕЛП®М да бъде съчетан с нискобелтъчна диета.

РЕНОХЕЛП®М е подходящ за продължителна употреба.
РЕНОХЕЛП®М не е противопоказен за диабетици.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0