Назад

В наличност

ADLIQUID FOR KIDS 237ml

Код:

324

Марка:

AD LIQUID

Производител:

AD MEDICINE

54.59 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

ADLIQUID FOR KIDS 237ml

Съдържа комплекс от билки и нутриенти, които подкрепят имунната система на детето –Астрагал, Котешки Нокът /Саменто/,Бета-глюкани, Ехинацея, Пчелно Млечице, Екстракт от Грейпфрут, Масло от Енотера Биенис.

Гинкго Билобата  поддържа физиологичното състояние на кръвоносната система.  Силимаринътподпомага здравето и нормалните функции на черния дроб на детето. Комплексът от витамини и минерали, включително Цинк, Селен и витамини С  и Е подкрепят нормалния растеж и развитието на детето.

Фор Кидс способства за по-бързото възстановяване на детето след вредни въздействия, подпомага имунната система на детето да се справя с предизвикателствата на околната среда, оказва общоукрепващо действие върху детския организъм.

В продукта са включени различни съставки с имуностимулиращо, имуномодулиращо и адаптогенно действие в сравнително малки дози. Синергичният ефект се постига чрез влиянието им върху различни аспекти на имунната система.  Така Фор Кидс осигурява оптималното функциониране на имунната система на детето без да я претоварва.

 

 

Активни съставки

 в 5 мл.

в 10 мл.

Масло от Енотера Биенис /Oenothera Biennis/

46 mg

 92 mg

Витамин С /като L-аскорбинова киселина/

13,33 mg

26,67 mg

Бета 1-3 глюкани

3,33 mg

 6,66 mg

Котешки нокът /Uncaria Tomentosa/,екстракт от кора 4:1

3,33 mg

 6,66 mg

Ехинацея теснолистна /Echinacea Angustifolia/,екстракт 4:1

3,33 mg

 6,66 mg

Витамин Е /като D-алфа-токоферол ацетат/

3,33 mg α-TE

6,66 mg α-TE

Астрагал /Astragalus Membranaceus/, екстракт от корен 4:1

2,5 mg

5 mg

Цинк /от цинков цитрат/

0,8 mg

1,6 mg

Силимарин / Silybum Marianum/, екстракт от семе 4:1

1,67 mg

3,34 mg

Пчелно млечице

1,67 mg

3,34 mg

Гинкго Билоба /Ginkgo Biloba/,екстракт от листа

0,67 mg

1,34 mg

Грейпфрут /Citrus Grandis L.Osbeck/, екстракт от семе 4:1

0,17 mg

0,34 mg

Селен / от селенов аспартат/

10 µg

20 µg

 

 

Предназначение:

 • при състояния, които изискват повишена активност на имунната система
 • за засилване на естествените защитни сили на организма на детето, по-бързо възстановяване на детския организъм след вредни въздействия
 • за по-добро адаптиране на детето при промяна на средата / например постъпване в детска градина/
 • за общо укрепване на организма, добър тонус и  добър апетит
 • за по-лесно преодоляване на отрицателното въздействие на вредните фактори на околната среда върху детския организъм.

ADLiquid™ For Kids е особено подходящ за деца, които посещават детски заведения, поради повече контакти и съответно по-голяма натовареност на имунната система.

 

 

Начин на приложение:

Препоръчителна доза при деца над 3-годишна възраст е 10 мл. дневно, разпределена в 2 приема. При деца от 1 до 3 г. –до 5 мл. дневно в 1-2 приема.

С цел укрепване на имунната система и повишаване на съпротивителните сили на детето през есенно-зимния сезон е подходящо приемът на ADLiquid ™For Kids да започне още през м. септември. Препоръчва се провеждането на последователни  курсове от 20 дни прием и 10 дни прекъсване , неколкократно през годината.

По преценка на медицинския специалист препоръчаните дози и схеми може да са различни.

Продуктът се приема преди хранене, може да се приема с вода или сок.

Преди употреба шишето се разклаща.

След отварянето му се съхранява в хладилник

Не се препоръчва смесването на сиропа  или едновременната му употреба с мляко, млечно- кисели продукти и бульони.

 

 

В продукта са включени екстракти от растения, които векове наред се използват от човечеството за укрепване и възстановяване на защитните сили на организма:

 • масло от Енотера Биенис / вечерна роза, иглика/ –източник Омега-6 ненаситени мастни киселини, като най-важната от тях е гама-линоленовата киселина.  Гама-линоленовата киселина усилва производството на простагландин  Е1 /PGE1/ -хормон с противовъзпалителен ефект.
 • Астрагал- астрагалът е известен като адаптоген. Адаптогени се наричат съединенията с природен произход, които модулират функциите на имунната система съобразно особеностите на околната среда, като максимално съдействат за добрата адаптация на организма към промените й. Астрагалът от векове се прилага в Китай и други страни от далечния Изток, способства за възвръщане на силите на изтощения организъм, за поддържане нормалното ниво на кръвната захар. Благоприятното действие върху имунната система се свързва с влиянието му върху синтеза на интерферони.
 • Котешки Нокът /Саменто/ – адаптоген, традиционно се използва в Южна Америка заради своите имуностимулиращи  и антиоксидантни свойства.
 • Ехинацея теснолиста – утвърден растителен екстракт с благоприятно въздействие върху имунната система. Механизмът на действието е свързан с влиянието й върху продукцията на Т-лимфоцити и активността на фагоцитозата.
 • Силимарин-/ бял трън/- естествен „ защитник” на физиологичните функции на черния дроб. Силен антиоксидант, предпазва клетките на черния дроб от уврежданията им от свободните радикали.
 • Гинкго Билоба-поддържа физиологичното състояние на кръвоносната система  и има антиоксидантно действие.
 •  Грейпфрут – съдържа силни антиоксиданти –комплекс от биофлавоноиди и витамин С. Има антисептично действие. Благоприятно влияе върху функциите на сърцето и съдовете, регулира храносмилането и нормализира обмяната на веществата.

 

 

Витамини, минерали и други биологично активни съединения с благоприятен ефект върху имунната система:

 • вит.С, вит.Е- антиоксиданти. Предпазват клетките от увреждането им от свободните радикали.
 • Селен – съдейства за  предпазването на клетките от увреждането на свободните радикали, за нормалната функция на имунната система и на щитовидната жлеза .
 • Цинк -съдейства за нормалната функция на имунната система, за поддържането на костите, метаболизма на мастните киселини,  предпазва клетките от вредното действие на свободните радикали.
 • Бета-глюкани – естествени полизахариди, оказват стимулиращо действие върху имунната система като  благоприятно влияят върху активността на макрофагите, както и върху продукцията  и активността на Т-лимфоцитите.
 • Пчелно млечице – източник  на естествени витамини и минерали, подпомага действието на другите съставки в препарата и заедно с тях съдейства за хармонизиране функцията на имунната система

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0

Свръзани продукти

Очаква доставка
ADLIQUID IMMUNE SUPPORT 237ml
Очаква доставка
ADLIQUID ARTHRO COMPLEX 237ml
Очаква доставка
ADLIQUID GASTRO COMPLEX 237ml