Назад

Не е в наличност

ADLIQUID IMMUNE SUPPORT 237ml

Код:

326

Марка:

AD LIQUID

Производител:

AD MEDICINE


Последна продажна цена: 57.39 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

ADLIQUID IMMUNE SUPPORT 237ml

Съдържа комбинация от стандартизирани екстракти  на най-известните имуностимулатори и имуномодулатори –два вида Ехинация, Астрагал, Каприлова киселина,  Гъби Рейши,  Женшен, Бета-глюкани / от гъби Майтаке/. Активността на продукта се увеличава с добавянето на  NADH, който е енергиен източник за клетките на имунната система. Q10, Хеспередин и комплекс от витамини  и минерали  осигуряват  допълнителна подкрепа за ефективното функциониране на имунната система. Допринася за укрепването на защитните сили на организма, подпомага адаптацията на организма към изискванията на околната средата и по-бързото му възстановяване след вредни въздействия.

 

 

Активни съставки 

в 5 мл.

в 10 мл.

в 15 мл.

Каприлова киселина

100 mg

200 mg

300 mg

Витамин С /като L-аскорбинова киселина/

67 mg

134 mg

200 mg

Пчелно млечице

35 mg

70 mg

105 mg

Масло от листа на Енотера Биенис –вечерна роза, вечерна иглика /Oenothera Biennis/

23 mg

46 mg

69 mg

Ехинацея теснолистна /Echinacea Angustifolia/,екстракт от листа и корен, 4% астрагалозиди

17 mg

34 mg

51 mg

Ехинацея пурпурея /Echinacea Purpurea/,екстракт от корен 4% ехинакозиди

17 mg

 34 mg

51 mg

Астрагал /Astragalus Membranaceus/,екстракт от корен 0,4% астрагалозиди

17 mg

34 mg

51 mg

Инозитол хексафосфат

13,50 mg

27 mg

40,50 mg

Витамин Е /като D-алфа-токоферил ацетат/

20 mg α-TE

40 mg α-TE

60 mg α-TE

Пантотенова киселина /от D-пантотенат калций/

10 mg

20 mg

30 mg

Женшен /Panax Ginseng/, екстракт от корен 10% гинсенозиди

8 mg

16 mg

24 mg

Гъби Рейши /Ganoderma Lucidum/, екстракт 4% трипертени

5 mg

10 mg

15 mg

Инозитол

3,5 mg

7 mg

10,50 mg

Диметилглицин

3,5 mg

7 mg

10,50 mg

Хеспередин /35% цитрусови биофлавоноиди/

3,5 mg

7 mg

10,50 mg

Бета 1-3 глюкани от екстракта на гъби Майтаке /Grifola Frondosa/

3,5 mg

7 mg

10,50 mg

Витамин В6 /като пиридоксин хидрохлорид/

 2 mg

4 mg

  6 mg

Цинк / от цинков цитрат/

1,7 mg

3,4 mg

5,1 mg

Коензим Q-10

1,7 mg

3,4 mg

5,1 mg

NADH /никотинамид-адедин-динуклеотид възстановен/

0,7 mg

1,4 mg

2,1 mg

Витамин А /като ретинил палмитат/

1000 µRE

2000 µRE

3000 µRE

Селен /от селенов аспартат/

 25µg

50 µg

75 µg

Витамин В12 /като цианокобаламин/

9 µg

18 µg

27 µg

 

 

Предназначение:

 • при състояния , които изискват повишена активност на имунната система
 • за  засилване на естествените защитни сили на организма, по-бързо възстановяване на организма след вредни въздействия
 • за подпомагане на адаптацията на организма при промяна на условията на околната среда, за повишаване устойчивостта на организма към различни вредни фактори на средата.
 • допринася за преодоляване на негативните ефекти на стреса
 • за общо укрепване на организма и добър тонус

 

Особено подходящ e за хора, които имат много социални контакти / детски заведения, работа с много хора и т.н./ поради по-голямата натовареност на имунната система.

 

ADLiquid™ Immune support  може  да се приема от възрастни и деца над 3-годишна възраст.

 

 

Начин на приложение:

Стандартната доза при възрастни – 5- 7,5 мл. дневно, при деца до 5 мл.

При повишени изисквания към имунната система препоръчителна доза при възрастни  е от 10- до 15мл. дневно разделени на 1 до 3 приема в рамките на 5-7 дни, след това по 5-7,5 мл. дневно. При деца над 3 години по 5-7,5 мл. дневно в рамките на 5-7 дни, след това по 2,5 – 5 мл. дневно. Препоръчва се провеждането на последователни  курсове от 20 дни прием и 10 дни прекъсване, неколкократно през годината според състоянието на организма.

По преценка на медицинския специалист препоръчаните дози и схеми може да са различни.

 

С цел укрепване на имунната система и повишаване на съпротивителните сили на организма през есенно-зимния период е подходящо приемът на ADLiquid Immune Support да започне още през м.септември.

Продуктът се приема преди хранене, по желание може да се разрежда с вода или сок.

Преди употреба шишето се разклаща.

След отварянето му се съхранява в хладилник

Не се препоръчва смесването на сиропа  или едновременната му употреба с мляко, млечно- кисели продукти и бульони.

 

В продукта са включени екстракти от растения, които векове наред се използват от човечеството за укрепване и възстановяване на защитните сили на организма:

 

 • Женшен – имуномодулатор, адаптоген – популярен от векове в Китай и Далечния Изток. Основно се употребява за подобряване на общото физическо състояние и стимулиране на паметта, концентрацията и мисленето. Оказва цялостен стимулиращ и общоукрепващ ефект върху организма. Съдейства за преодоляване на стреса, потиснатост и тревожност, особено подходящ е при обща отпадналост и умора. Като адаптоген подпомага организма да се адаптира в условията на променящата се околна среда
 • Астрагал- имуномодулатор, адаптоген – растение, разпространено в Китай и Далечния Изток. Оказва благоприятен ефект върху функциите на имунната система, подкрепя дихателната система и черния дроб, способства за възвръщане на силите на изтощения организъм, допринася за нормалните нива на кръвната захар. Благоприятното му действие върху имунната система се свързва с влиянието му върху синтеза на интерферони. Женшен и астрагал се считат за адаптогени, т.е. съединения с природен произход, които модулират функциите на имунната система съобразно особеностите на околната среда, като максимално съдействат за добрата адаптация на организма към промените й.
 • Каприловата киселина е съединение, което се извлича от кокосовото масло. Среща се също в палмовото масло и млечните продукти, най-много в козето мляко. Известна е с  антибактериално и антимикотично действие. Оказва благоприятен ефект върху храносмилането, чревната микрофлора и процеса на ферментацията. Включването на каприловата киселина е особено важно с оглед на изключителната роля на червата във функционирането на имунната система.
 • Ехинацея теснолиста и Ехинацея пурпуреа – ехинацеята е известен имуностимулатор. Механизмът на действието е свързан с влиянието й върху продукцията на Т-лимфоцити и активността на фагоцитозата. В продукта са включени 2 вида ехинацея, като се счита, че ехинацея теснолистна /ангустифолия/ проявава по-изразено  антивирусно действие, а ехинацея пурпурея –антибактериално.
 • Гъби Рейши – в традиционната китайска медицина се приема, че въздейства върху духа, мисълта, свързва се с дълголетието и силата на човека. Оказва  благоприятно въздействие върху целия организъм, като тонизира физиологичните  функции на организма, укрепва имунната система и има благоприятен ефект върху психиката.
 • масло от Енотера Биенис / вечерна роза, иглика/ – източник на Омега-6 ненаситени мастни киселини, като най-важната от тях е гама-линоленовата киселина.  Гама-линоленовата киселина усилва производството на простагландин  Е1 /PGE1/ -хормон с противовъзпалителен ефект.

 

 

Витамини, минерали и други биологично активни съединения с благоприятен ефект върху имунната система:

 

 • Цинк – съдейства за нормалната функция на имунната система, за поддържането на костите, метаболизма на мастните киселини,  предпазва клетките от вредното действие на свободните радикали.
 • Селен – съдейства за предпазването на клетките от увреждането на свободните радикали, за нормалната функция на имунната система и на щитовидната жлеза .
 • вит. В 6 – съдейства за нормалното образуване на еритроцитите, за нормалната функция на имунната система, енергийния метаболизъм и оказва благоприятен ефект върху  нервната система.
 • вит. В 12 –съдейства за нормалното образуване на еритроцитите и клетъчно делене, за нормалната функция на имунната система, енергийният метаболизъм и оказва благоприятен ефект върху нервната система.
 • Пчелно Млечице – подпомага действието на другите съставки в препарата и заедно с тях съдейства за хармонизиране функциите на имунната система.
 • вит.А, вит.Е, вит С – антиоксиданти. Предпазват клетките и техните органели от уврежданията им от свободните радикали, допринасят за нормалните функции на имунната система и за нормалния енергиен метаболизъм.
 • Бета 1-3 Глюкани – естествени полизахариди, оказват стимулиращо действие върху имунната система като  благоприятно влияят върху активността на макрофагите, както и върху продукцията  и активността на Т-лимфоцитите.
 • Коензим Q10 – участва в синтеза на АТФ- основно енергийно съединение за организма
 • NADH – участва в  енергийния метаболизъм на клетките, основно съединение в окислителното фосфорилиране.
 • Инозитол хексафосфат, Инозитол – съединение от групата на витамини В, понякога наричан вит. В8. Заедно с холин в организма образува съединението лецитин, което осигурява транспорта на мазнините между клетките на черния дроб, като по този начин участва в поддържане на нормалната обмяна на мазнините в организма.
 • Диметилглицин – производна на аминокиселина глицин, има имуностимулиращо и антиоксидантно действие.
 • Хесперидин – биофлавоноид извлечен от цитрусови плодове. Укрепва съединителната тъкан, силен антиоксидант.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0

Свръзани продукти

Очаква доставка
ADLIQUID IMMUNE SUPPORT 237ml
Очаква доставка
ADLIQUID ARTHRO COMPLEX 237ml
Очаква доставка
ADLIQUID GASTRO COMPLEX 237ml

Друго от същата категория