Назад

Не е в наличност

ADLIQUID IMMUNE SUPPORT 237ml

Код:

326

Марка:

AD LIQUID

Производител:

AD MEDICINE


Последна продажна цена: 57.39 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

ADLIQUID IMMUNE SUPPORT 237ml

Съдържа комбинация от стандартизирани екстракти  на най-известните имуностимулатори и имуномодулатори –два вида Ехинация, Астрагал, Каприлова киселина,  Гъби Рейши,  Женшен, Бета-глюкани / от гъби Майтаке/. Активността на продукта се увеличава с добавянето на  NADH, който е енергиен източник за клетките на имунната система. Q10, Хеспередин и комплекс от витамини  и минерали  осигуряват  допълнителна подкрепа за ефективното функциониране на имунната система. Допринася за укрепването на защитните сили на организма, подпомага адаптацията на организма към изискванията на околната средата и по-бързото му възстановяване след вредни въздействия.

 

 

Активни съставки 

в 5 мл.

в 10 мл.

в 15 мл.

Каприлова киселина

100 mg

200 mg

300 mg

Витамин С /като L-аскорбинова киселина/

67 mg

134 mg

200 mg

Пчелно млечице

35 mg

70 mg

105 mg

Масло от листа на Енотера Биенис –вечерна роза, вечерна иглика /Oenothera Biennis/

23 mg

46 mg

69 mg

Ехинацея теснолистна /Echinacea Angustifolia/,екстракт от листа и корен, 4% астрагалозиди

17 mg

34 mg

51 mg

Ехинацея пурпурея /Echinacea Purpurea/,екстракт от корен 4% ехинакозиди

17 mg

 34 mg

51 mg

Астрагал /Astragalus Membranaceus/,екстракт от корен 0,4% астрагалозиди

17 mg

34 mg

51 mg

Инозитол хексафосфат

13,50 mg

27 mg

40,50 mg

Витамин Е /като D-алфа-токоферил ацетат/

20 mg α-TE

40 mg α-TE

60 mg α-TE

Пантотенова киселина /от D-пантотенат калций/

10 mg

20 mg

30 mg

Женшен /Panax Ginseng/, екстракт от корен 10% гинсенозиди

8 mg

16 mg

24 mg

Гъби Рейши /Ganoderma Lucidum/, екстракт 4% трипертени

5 mg

10 mg

15 mg

Инозитол

3,5 mg

7 mg

10,50 mg

Диметилглицин

3,5 mg

7 mg

10,50 mg

Хеспередин /35% цитрусови биофлавоноиди/

3,5 mg

7 mg

10,50 mg

Бета 1-3 глюкани от екстракта на гъби Майтаке /Grifola Frondosa/

3,5 mg

7 mg

10,50 mg

Витамин В6 /като пиридоксин хидрохлорид/

 2 mg

4 mg

  6 mg

Цинк / от цинков цитрат/

1,7 mg

3,4 mg

5,1 mg

Коензим Q-10

1,7 mg

3,4 mg

5,1 mg

NADH /никотинамид-адедин-динуклеотид възстановен/

0,7 mg

1,4 mg

2,1 mg

Витамин А /като ретинил палмитат/

1000 µRE

2000 µRE

3000 µRE

Селен /от селенов аспартат/

 25µg

50 µg

75 µg

Витамин В12 /като цианокобаламин/

9 µg

18 µg

27 µg

 

 

Предназначение:

 • при състояния , които изискват повишена активност на имунната система
 • за  засилване на естествените защитни сили на организма, по-бързо възстановяване на организма след вредни въздействия
 • за подпомагане на адаптацията на организма при промяна на условията на околната среда, за повишаване устойчивостта на организма към различни вредни фактори на средата.
 • допринася за преодоляване на негативните ефекти на стреса
 • за общо укрепване на организма и добър тонус

 

Особено подходящ e за хора, които имат много социални контакти / детски заведения, работа с много хора и т.н./ поради по-голямата натовареност на имунната система.

 

ADLiquid™ Immune support  може  да се приема от възрастни и деца над 3-годишна възраст.

 

 

Начин на приложение:

Стандартната доза при възрастни – 5- 7,5 мл. дневно, при деца до 5 мл.

При повишени изисквания към имунната система препоръчителна доза при възрастни  е от 10- до 15мл. дневно разделени на 1 до 3 приема в рамките на 5-7 дни, след това по 5-7,5 мл. дневно. При деца над 3 години по 5-7,5 мл. дневно в рамките на 5-7 дни, след това по 2,5 – 5 мл. дневно. Препоръчва се провеждането на последователни  курсове от 20 дни прием и 10 дни прекъсване, неколкократно през годината според състоянието на организма.

По преценка на медицинския специалист препоръчаните дози и схеми може да са различни.

 

С цел укрепване на имунната система и повишаване на съпротивителните сили на организма през есенно-зимния период е подходящо приемът на ADLiquid Immune Support да започне още през м.септември.

Продуктът се приема преди хранене, по желание може да се разрежда с вода или сок.

Преди употреба шишето се разклаща.

След отварянето му се съхранява в хладилник

Не се препоръчва смесването на сиропа  или едновременната му употреба с мляко, млечно- кисели продукти и бульони.

 

В продукта са включени екстракти от растения, които векове наред се използват от човечеството за укрепване и възстановяване на защитните сили на организма:

 

 • Женшен – имуномодулатор, адаптоген – популярен от векове в Китай и Далечния Изток. Основно се употребява за подобряване на общото физическо състояние и стимулиране на паметта, концентрацията и мисленето. Оказва цялостен стимулиращ и общоукрепващ ефект върху организма. Съдейства за преодоляване на стреса, потиснатост и тревожност, особено подходящ е при обща отпадналост и умора. Като адаптоген подпомага организма да се адаптира в условията на променящата се околна среда
 • Астрагал- имуномодулатор, адаптоген – растение, разпространено в Китай и Далечния Изток. Оказва благоприятен ефект върху функциите на имунната система, подкрепя дихателната система и черния дроб, способства за възвръщане на силите на изтощения организъм, допринася за нормалните нива на кръвната захар. Благоприятното му действие върху имунната система се свързва с влиянието му върху синтеза на интерферони. Женшен и астрагал се считат за адаптогени, т.е. съединения с природен произход, които модулират функциите на имунната система съобразно особеностите на околната среда, като максимално съдействат за добрата адаптация на организма към промените й.
 • Каприловата киселина е съединение, което се извлича от кокосовото масло. Среща се също в палмовото масло и млечните продукти, най-много в козето мляко. Известна е с  антибактериално и антимикотично действие. Оказва благоприятен ефект върху храносмилането, чревната микрофлора и процеса на ферментацията. Включването на каприловата киселина е особено важно с оглед на изключителната роля на червата във функционирането на имунната система.
 • Ехинацея теснолиста и Ехинацея пурпуреа – ехинацеята е известен имуностимулатор. Механизмът на действието е свързан с влиянието й върху продукцията на Т-лимфоцити и активността на фагоцитозата. В продукта са включени 2 вида ехинацея, като се счита, че ехинацея теснолистна /ангустифолия/ проявава по-изразено  антивирусно действие, а ехинацея пурпурея –антибактериално.
 • Гъби Рейши – в традиционната китайска медицина се приема, че въздейства върху духа, мисълта, свързва се с дълголетието и силата на човека. Оказва  благоприятно въздействие върху целия организъм, като тонизира физиологичните  функции на организма, укрепва имунната система и има благоприятен ефект върху психиката.
 • масло от Енотера Биенис / вечерна роза, иглика/ – източник на Омега-6 ненаситени мастни киселини, като най-важната от тях е гама-линоленовата киселина.  Гама-линоленовата киселина усилва производството на простагландин  Е1 /PGE1/ -хормон с противовъзпалителен ефект.

 

 

Витамини, минерали и други биологично активни съединения с благоприятен ефект върху имунната система:

 

 • Цинк – съдейства за нормалната функция на имунната система, за поддържането на костите, метаболизма на мастните киселини,  предпазва клетките от вредното действие на свободните радикали.
 • Селен – съдейства за предпазването на клетките от увреждането на свободните радикали, за нормалната функция на имунната система и на щитовидната жлеза .
 • вит. В 6 – съдейства за нормалното образуване на еритроцитите, за нормалната функция на имунната система, енергийния метаболизъм и оказва благоприятен ефект върху  нервната система.
 • вит. В 12 –съдейства за нормалното образуване на еритроцитите и клетъчно делене, за нормалната функция на имунната система, енергийният метаболизъм и оказва благоприятен ефект върху нервната система.
 • Пчелно Млечице – подпомага действието на другите съставки в препарата и заедно с тях съдейства за хармонизиране функциите на имунната система.
 • вит.А, вит.Е, вит С – антиоксиданти. Предпазват клетките и техните органели от уврежданията им от свободните радикали, допринасят за нормалните функции на имунната система и за нормалния енергиен метаболизъм.
 • Бета 1-3 Глюкани – естествени полизахариди, оказват стимулиращо действие върху имунната система като  благоприятно влияят върху активността на макрофагите, както и върху продукцията  и активността на Т-лимфоцитите.
 • Коензим Q10 – участва в синтеза на АТФ- основно енергийно съединение за организма
 • NADH – участва в  енергийния метаболизъм на клетките, основно съединение в окислителното фосфорилиране.
 • Инозитол хексафосфат, Инозитол – съединение от групата на витамини В, понякога наричан вит. В8. Заедно с холин в организма образува съединението лецитин, което осигурява транспорта на мазнините между клетките на черния дроб, като по този начин участва в поддържане на нормалната обмяна на мазнините в организма.
 • Диметилглицин – производна на аминокиселина глицин, има имуностимулиращо и антиоксидантно действие.
 • Хесперидин – биофлавоноид извлечен от цитрусови плодове. Укрепва съединителната тъкан, силен антиоксидант.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0

Свръзани продукти

Очаква доставка
ADLIQUID FOR KIDS 237ml
Очаква доставка
ADLIQUID IMMUNE SUPPORT 237ml
Очаква доставка
ADLIQUID BIO CLEANSING COMPLEX 237ml
Очаква доставка
ADLIQUID ARTHRO COMPLEX 237ml
Очаква доставка
ADLIQUID GASTRO COMPLEX 237ml