Назад
Най-продавани
Нов

Не е в наличност

HAYA LABS VITAMIN E Витамин Е 400IU x 100 caps

Код:

26865

Марка:

HAYA LABS

Производител:

HAYA LAB


Последна продажна цена: 24.99 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

HAYA LABS VITAMIN E Витамин Е 400IU x 100 caps

HAYA LABS VITAMIN E Витамин Е 400IU x 100 caps

Продуктът на HAYA Labs Vitamin E 400 IU е 100% естествен и силен антиоксидант, който се усвоява лесно от организма.

Използваният в тази формула витамин E се извлича от соево масло и е значително по-мощен от синтетичния вариант.

Предимства:

Мощен антиоксидант

Подпомага зрението

Подобрява сърдечната функция

Укрепва имунната система

Заздравява кожата и косата

Подпомага заздравяването на рани и екземи

Помага при кожни проблеми

Намалява нивата на холестерола

Витамин E е открит през 1922 г. в зелените листа на зеленчуците, но едва отскоро се възприема като мощен антиоксидант. Той е мастноразтворим и се усвоява трудно. Съхранява се в мастните тъкани и черния дроб. Витаминът предлага множество здравословни ползи особено по отношение на предпазване от различни заболявания. Витамин E e събирателен термин за група сходни съединения, наречени „токофероли” и „токотриеноли”, които се срещат в четири основни форми: алфа, бета, делта и гама. Алфа-токоферол е най-обичайната и най-биoлогично активната форма. Последните проучвания показват, че отделни компоненти на витамин E вероятно са отговорни за различни въздействия като ограничаване на производството на свободни радикали. Гама-токоферол работи като неутрализатор на вече съществуващите свободни радикали, освен това спомага за намаляване на възпаленията, активира гени, борещи се с болестта на Алцхаймер. Витамин E обединява група от хранителни вещества и затова с цел максимален ефект е добре да бъде консумиран във форма, съдържаща всички съединения от това семейство.

Продуктът на HAYA Labs Vitamin E 400 IU (със смесени токофероли 400 IU) съдържа и четирите компонента на групата, превръщайки го в завършена и пълноценна добавка. Една доза = 1 драже Начин на приемане: Приемайте по 1 доза, от един до два пъти на ден по време на хранене. Дози в опаковка: 100

Витамин Е е мощенантиоксидант, който подпомага зрението, подобрява сърдечната функция, заздравява кожата и косата, подсилва имунната система, подпомагазаздравяването на рани и екземи, намалява нивата на холестерола.HAYA Labs Vitamin Eсе извлича от соево масло, открит е взелените листа на зеленчуците.Той е мастноразтворим и се усвоява трудно. Съхранява се в мастните тъкани и черния дроб. Витаминът предлага множество здравословни ползи особено по отношение на предпазване от различни заболявания. Витамин E e събирателен термин за група сходни съединения, наречени „токофероли” и „токотриеноли”, които се срещат в четири основни форми: алфа, бета, делта и гама. Алфа-токоферол е най-обичайната и най-биoлогично активната форма. Последните проучвания показват, че отделни компоненти на витамин E вероятно са отговорни за различни въздействия като ограничаване на производството на свободни радикали. Гама-токоферол работи като неутрализатор на вече съществуващите свободни радикали, освен това спомага за намаляване на възпаленията, активира гени, борещи се с болестта на Алцхаймер. Витамин E обединява група от хранителни вещества и затова с цел максимален ефект е добре да бъде консумиран във форма, съдържаща всички съединения от това семейство.

Продуктът на HAYA Labs Vitamin E 400 IU (със смесени токофероли 400 IU) съдържа и четирите компонента на групата, превръщайки го в завършена и пълноценна добавка.

Не трябва да се превишава препоръчителния дневен прием! Продуктът е хранителна добавка и следва да не се използва като заместител на разнообразното хранене!

 

 

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0

Друго от същата категория