Нов

WEBBER NATURALS L-LYSINE при херпеси 500mg x 60 tabl

Код: 39928
14,99 лв.
+ бр.Количество
Безплатна доставка над 50.00 лв. Проверка на пратката Връщане на продкута до 15 дни - научи повече
Сподели в

WEBBER NATURALS L-LYSINE при херпеси 500mg x 60 tabl

предствлява хранителна добавка, незаменима аминокиселина, която противодейства на повторното активиране на херпесния вирус. Л-лизинът е есенциална аминокиселина, изключително важна за човешкото здраве. Тя не се произвежда от тялото, затова необходимостта от набавянето й чрез храна и/или хранителни добавки не бива да се подценява. Уебър Нейчарълс Л-Лизин 500 мг х60 капсули участва в различни физиологични функции, но е най-известна със способността си да инхибира вируса на херпес симплекс, като намалява рецидивите и честотата, и скъсява времето, необходимо за възстановяване. Много изследвания показват, че Л-лизин противодейства на реактивацията на инфекцията и при двата типа заболяване: лабиален херпес (херпес на устните); генитален херпес (обикновено засяга лигавиците на половите органи). Подходящ за вегани и вегетарианци.

L-лизин (хидрохлорид) 500 mg.

Други съставки: вегетариански капсули (въглехидрати, чиста вода, силициев диоксид), оризово нишесте, растителен магнезиев стеарат (смазка).

Производителят носи отговорност за съставките на продукта. Препоръчваме да проверите списъка със съставките на продукта директно върху опаковката поради възможни промени.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 50 лв. БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ ТЕГЛОТО!
 

Цени в сила от 01.06.2022 г.

Цена от - до: 

Цена на доставка:

  •     0 - 50 лв.

          4,50 лв.

  •     над 50 лв.

Безплатна