-50%

ESTHEDERM PHOTO REVERSE оцветен крем светъл 50ml

Код: 35439
Марка: ESTHEDERM
64,95 лв.
129,90 лв.
+ бр.Количество
Безплатна доставка над 50.00 лв. Проверка на пратката Връщане на продкута до 15 дни - научи повече
Сподели в

Експертна грижа за кожа с пигментни проблеми. Нежен крем с добавен цвят с много висока степен на защита срещу слънчевите лъчи, който ограничава процеса на пигментация и изсветлява вече съществуващите петна, дори по време на излагане на слънце.
 

НАЧИН ЗА УПОТРЕБА

Нанесете върху лицето, шията и деколтето по лицето 20 минути преди излагане на слънце. Нанасяйте отново на всеки два часа и след плуване. 

Photo Reverse Light Beige може изцяло да замени ежедневния крем през лятото.


 

ДЕЙСТВИЕ

Намалява появата на пигментни петна, изсветлява, предотвратява и коригира хиперпигментацията, благодарение на патентованата технология PHOTO REVERSE.
Подобрява устойчивостта на кожата при излагане на слънце и осигурява висока защита от UVA и UVB лъчите, както и предпазва от вредното действие на синята светлина.
Неутрализира свободните радикали, защитава клетъчната ДНК и предотвратява фотостареенето, благодарение на патентованата защита на вътреклетъчно ниво – GLOBAL CELLULAR PROTECTION.
Мигновено изравнява тена на кожата и прикрива несъвършенствата, благодарение на тонираната си формула.

 

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ

Много светла кожа, кожа с хиперпигментация и при лечения, които повишават фоточувствителността. Photo Reverse Light Beige позволява продължаването на терапиите срещу тъмни петна (лазер, течен азот), без да се налага да се криете от слънцето.

РЕЗУЛТАТИ

По-светла и хидратирана кожа, предпазена от фотостареене и появата на пигментни петна. Видимо по-равномерен тен и прикрити несъвършенства.

Марка:
ESTHEDERM

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 50 лв. БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ ТЕГЛОТО!
 

Цена от - до: 

Цена на доставка:

  •     0 - 25 лв.

          3,90 лв.

  •     25 - 50 лв.

          3,80 лв.

  •     над 50 лв.

Безплатна