Назад
Нов
-20%

В наличност

ISNTREE Тонер с Зелен Чай 200ml

Код:

44320

Марка:

ISNTREE

Производител:

COLMAR KOREA Co.,Ltd. 22-17

27.99 лв
Стара цена: 34.99
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

ISNTREE Тонер с Зелен Чай 200ml

24 ЧАСОВА ХИДРАТАЦИЯ: Тоникът с хиалуронова киселина Isntree е формулиран с не дразнещи, естествени съставки, осигуряващи овлажняване през целия ден и нощта. Помага за възстановяване на баланса на влага и мазнини върху кожата. Хидратиращата формула ще се абсорбира дълбоко през слоя на кожата за секунди, без запушване на порите или тежко усещане.
Tонерът със зелен чай ISNTREE е основно формулиран с екстракт от зелен чай 80%, алантоин, натурални екстракти, хиалуронова киселина и екстракт от центела азиатика. От остров Jeju, Зеленият чай е с високо съдържание на аминокиселини, минерали, полифенол и протеини, за да облекчи стреса и дразненето на кожата и да възстанови кожата ви. Другите съставки също съдържат SeboCut Complex, който контролира себума и MoistMax, който овлажнява кожата достатъчно. Хипоалергичен, подходящ за всички типове кожа.
ISNTREE Зелен чай корейски хидратиращ тоник за лице съдържа само здравословни и щадящи кожата съставки, които са проверени от Skin Deep на EWG. Освен това всички продукти на ISNTREE са дерматологично тествани, за да можете да ги използвате, без да се притеснявате дали са безопасни за употреба.
Всички продукти на ISNTREE са формулирани без парабен, феноксиетанол, изкуствени и синтетични оцветители, изкуствени аромати, формалдехид, имидазолидинил карбамид, дразнещи етерични масла, минерални масла, петролат, натриев лаурет сулфат, бензофенон, авобензол, бутил-алуенол, алуминохлорид Хлорфенезин и триизопропаноламин, които могат да причинят алергична реакция, дразнене на кожата и сенсибилизиране на кожата.

Перфектен за мазна и комбинирана кожа, този тонер използва естествени, зелени съставки EWG, за да балансира и подхрани тена.

Формулата включва комбинация от растителни екстракти - Anti Sebum P (HD) - за контрол на излишният себум и 80% екстракт от зелен чай, произхождащи от остров Jeju, за защита, изсветляване и допълнително балансиране на кожата.

Други забележителни съставки включват екстракт от центела азиатика за укрепване на бариерата на кожата, хидролизирана хиалуронова киселина за хидратация, алантоин за успокояване и екстракт от плодове от боровинки за облекчаване на кожния стрес.

Начин на употреба: След почистване нанесете върху памучен тампон и внимателно избършете кожата или нанесете в ръцете и потупайте в кожата.

Състав: Camellia Sinensis Leaf Extract, Water, Gingo Biloba Leaf Extract, Centella Asiatica Extract, Salix Alba (Willow) Bark Extract, Vaccinium Angustifolium(Blueberry) Fruit Extract, Pinus Palustris Leaf Extract, Ulmus Davidiana Root Extract, Oenothera Biennis(Evening Primrose) Flower Extract, Puerania Lobata Root Extract, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Allantoin, Dipotassium Glycyrrhizate, Beta-Glucan, Disodium EDTA, Hydroxyacetophenone.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0