Назад
Нов

Не е в наличност

LAPOTHICELL Хидратиращ и Успокояващ Крем с 10 % Пантенол 75ml

Код:

44312

Марка:

LAPOTHICELL

Производител:

Coson Co., Ltd.


Последна продажна цена: 51.99 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

LAPOTHICELL Хидратиращ и Успокояващ Крем с 10 % Пантенол 75ml

LAPOTHICELL Хидратиращ и Успокояващ Крем с 10 % Пантенол 75ml

Lapothicell пусна Panthenol 10% крем с нежна гел формула, носеща свежест и прохлада на кожата, особено на увредената, чувствителна и слаба кожа.

Една от особеностите на пантенола е, че ниското му молекулно тегло му позволява много по-лесно да прониква в кожата, осигурявайки нейната хидратация. Този провитамин се абсорбира и трансформира във витамин В при контакт с кожата. Възстановява и укрепва кожната бариера.
Пантенолът помага за увеличаване на влагата в кожата, както и за създаване на бариера за защита на кожата от вредните влияния на околната среда. Освен това, той е ефективен и като антибактериално, противовъзпалително, не само като предотвратява паразитите на бактериите, причиняващи акне, и убива тези вредни бактерии. В същото време пантанолът помага за супер добър контрол на себума. Заедно с това има екстракти от естествен произход, които имат ефективно овлажняващо действие като екстракт от камелия, екстракт от зелен чай и екстракт от листа на чаено дърво, осигуряващи усещане за пълно овлажняване на кожата. Помагат за балансиране на маслото и влагата, като се грижи за себума, който се отделя прекомерно от съставката на Eupataria Paramecium. Екстрактът от прополис помага за заздравяване на кожни увреждания, антиоксидант. Не само това, прополисът помага на кожата ви да бъде много по-здрава и свежа.
 След завършване на теста за хипоалергенност, може да се използва с увереност дори за чувствителна кожа

Пантенолът, който привлича и задържа влагата, се превръща във витамин B5, когато се абсорбира в кожата, и е ефективен за подобряване и успокояване на кожата. Доставяйки влага директно на кожата, той осигурява отличен успокояващ ефект върху мъртвите кожни клетки и сърбежа, причинен от сухота. Охлаждащото усещане на копринено успокояващ гел, който нежно обгръща кожата, помага за успокояване на чувствителната кожа.
 Това е нелепнещо усещане, което овлажнява и попива бързо в кожата, така че може да се използва небрежно сутрин и вечер.
Успокояващ крем, с лека гелообразна текстура.
Всеки агент, продукт или вещество, които влизат в контакт с нашата кожа и които я атакуват, могат да причинят дразнене, да предизвикат възпалителна реакция и да увредят защитната бариера на кожата.
Студът и резките промени в температурата също влияят на кожата, изсушават я и могат да станат причина за раздразнение.
Прилагането на крем за лечение, който облекчава сърбежа, успокоява раздразнението, ще помогне на кожата ви да се върне към нормалното възможно най-скоро.
Пантенолът действа овлажняващо, заздравяващо, противовъзпалително и регенериращо. Подобрява еластичността на кожата и насърчава образуването на нови клетки. Намалява притока на кръв, карайки зачервяването да изчезне.
Подходящ за всеки тип кожа.

Начин на употреба: След почистване на лицето, подгответе текстурата на кожата с тоник, вземете подходящо количество и нежно разнесете върху цялото лице или проблемната кожа.

Състав: Water, Methyl Trimethicone, Panthenol, Dimethicone, Propanediol, Butylene Glycol, Dimethicone/PEG-10/15 Crosspolymer, 1,2-Hexanediol, PEG-9 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone, Vinyl Dimethicone/Methicone Silsesquioxane Crosspolymer, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Extract, PEG-10 Dimethicone, Glycerin, Allantoin, Dipropylene Glycol, Sodium Citrate, Hydrolyzed Jojoba Esters, Camellia Sinensis Leaf Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Agrimonia Eupatoria Extract, Dipotassium Glycyrrhizate, Tocopheryl Acetate, Tranexamic Acid, Camellia Japonica Flower Extract, Centella Asiatica Extract, Houttuynia Cordata Extract, Perilla Frutescens Leaf Extract, Salvia Hispanica Seed Extract, Sodium Hyaluronate, Tocopherol, Beta-Glucan, Biosaccharide Gum-1, Silybum Marianum Seed Extract, Broussonetia Kazinoki Root Extract, Propolis Extract, Cimicifuga Dahurica Root Extract, Salix Alba (Willow) Bark Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Ethylhexylglycerin, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Extract, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Flower Extract, Fragrance

 

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0