Назад
-20%

В наличност

GALENIC ESSENTIEL BIOME BEAUTE ребалансиращ серум 7дни 9ml

Код:

46296

Марка:

GALENIC

Производител:

PIERRE FABRE

35.99 лв
Стара цена: 44.99
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

GALENIC ESSENTIEL BIOME BEAUTE ребалансиращ серум 7дни 9ml

GALENIC ESSENTIEL BIOME BEAUTE ребалансиращ серум 7дни 9ml

Действие:

Galénic представя серума 7-Days Rebalancing Serum, предназначен да възстанови баланса на кожната флора, засегната от стресовите моменти в живота като менструация, изпити или емоционално изтощение. С тази формула кожата се възстановява в рамките на 1 седмица благодарение на въздействието на избраните активни вещества върху микробиотата на кожата. Кожата се чувства по-добре, тъй като силно намалява изтръпването, сърбежа, общия кожен дискомфорт и зачервяването само в рамките на 1 седмица.
Серумът за ребалансиране за 7 дни е направен така, че да се използва самостоятелно директно върху кожата, по време на 7-дневна терапия.

Активни съставки:
Пробиотиците и Пребиотиците съдържащи се в ребалансиращия серум, повишават активността и растежа на полезните микроорганизми.

Съчетание на две специфични активни съставки:
Actibiome е звездата в този 7-дневен серум за възстановяване на баланса. Със 100% естествен произход, тази активна съставка се бори с вредното въздействие на стреса върху кожата и възстановява последствията от външните агресии. Интегриран във висок и оптимален процент, Actibiome подпомага основното действие на този серум: възстановяване на баланса на кожната микрофлора. Тази активна съставка е в състояние да обърне негативните последици от стреса върху кожата само след 7 дни употреба. Той също така подобрява комфорта на кожата, както и намалява признаците на стрес върху нея. По-конкретно, той възстановява баланса на кожата и противодейства на проявите на стрес. Така че логично намалява зачервяването и усещането за дразнене на кожата.
Ферментиралата оризова вода е много ефикасна активна съставка, обогатена с пробиотици. С 95% естествен произход, тази активна съставка е средство за възстановяване на кожата. Богата е на хранителни вещества, които подхранват микрофлората и повишават нейния възстановителен капацитет. Има способността да подхранва кожната микробиота, като същевременно повишава активността и миграцията на кожните клетки. След 7 дни ферментиралата оризова вода осигурява оптимален процес на възстановяване на кожата и ускорява подобряването на нейния облик.

Състав:
AQUA (WATER),SACCHAROMYCES/RICE FERMENT FILTRATE, PROPANEDIOL, GLYCERIN, 1,2-HEXANEDIOL, BUTYLENE GLYCOL, PENTYLENE GLYCOL, XANTHAN GUM, LACTOBACILLUS/RICE FERMENT, CAMELLIA JAPONICA SEED OIL, PHENETHYL ALCOHOL, MARIS AQUA (SEA WATER),LAMINARIA DIGITATA EXTRACT, CANDIDA BOMBICOLA/GLUCOSE/METHYL RAPESEEDATE FERMENT, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, CHLORELLA VULGARIS EXTRACT, CITRIC ACID, SACCHARIDE ISOMERATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, TOCOPHEROL, MALTITOL, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, SORBITAN ISOSTEARATE, ARGININE

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0