Назад

В наличност

RIGENOMA Спрей 20ml

Код:

30179

Марка:

ERBAGIL

Производител:

ERBAGIL

27.19 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

RIGENOMA Спрей 20ml

Rigenoma Spray/Ригенома Спрей, 20 ml – Erbagil

Описание на Rigenoma Spray/Ригенома Спрей, 20 ml – Erbagil

Ригенома спрей е иновативен продукт за интензивна ОЗОНОТЕРАПИЯ при наранена, възпалена и алергизирана кожа. Използва се за лечение на патологии на кожата, протичащи с възпаление, зачервяване, сърбеж, парене и белене. Подпомага кожната реепителизация и предотвратява появата на белези.

Ригенома спрей съдържа висока концентрация OZOILE® - уникална патентована формула, създадена на основата на озониране на Extra Virgin зехтин +OIL® до високо насищане с озоно-кислородна смес. Озонотерапията е съвременна медицинска алтернатива с клинично доказано антиалергично, противовъзпалително, антибактериално, противогъбично и регенериращо тъканите действие. Научете повече на www.ozonoterapia.bg.

Ригенома няма противопоказания и може да се използва от най-ранна детска възраст, както и от бременни и кърмещи жени. Спреят е подходящ и за лечение на дерматит след химиотерапия и лъчетерапия. Употребата на продукта не е показала проява на странични ефекти.

При Ригенома спрей действието на OZOILE® се подсилва от следните съставки: 

МАСЛО ОТ ЧАЕНО ДЪРВО

Антимикотично (противогъбично) действие. Потенцира противовъзпалителното действие на OZOILE®.

ТИОКТОВА КИСЕЛИНА

Антиоксидант, който противодейства на дегенеративните процеси, засягащи кожата и лигавиците. Увеличава производството на клетъчна енергия за възстановяване на увредената функция.

 

ПОКАЗАНИЯ

За локално приложение.

Ефективен при превенция и лечение на патологии на кожата и лигавиците, протичащи с възпаление, зачервяване, сърбеж, парене и белене, причинени от патогенни фактори.

Предотвратява появата на келоиди и разязвявания, подпомага кожната реепителизация.

Повлиява ухапвания от насекоми.

Показан и за лечение след химиотерапия и лъчетерапия.

За предпазване на кожа, предразположена към разязвяване (включително съдови и декубитални рани).

КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ

Напръскайте със спрея директно върху засегнатата област, включително открита ранева повърхност, докато изцяло и хомогенно я покриете. Препоръчително е продуктът да се прилага поне два пъти дневно, сутрин и вечер, или както Ви е препоръчал Вашият лекар. Периодът на лечение зависи от бързината на терапевтичния отговор.

ИНСТРУКЦИИ

Не поглъщайте. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Не използвайте това медицинско изделие след изтичане на срока на годност. Не използвайте, ако опаковката изглежда повредена. Няма съобщени случаи на сенсибилизация или странични ефекти. Ако забележите такива, моля, прекратете употребата и се консултирайте с лекар.

Измийте ръцете си добре преди употреба на продукта. Затворете плътно флакона след употреба. Съхранявайте продукта на сухо място, далеч от източници на топлина и от излагане на слънчева светлина. Отбелязаният върху опаковката срок на годност се отнася за неотворения перфектно запазен продукт. След отваряне се препоръчва да използвате продукта до 6 месеца.

ОПАКОВКА: Флакон 20 ml

БЕЗ ГЛУТЕН     

БЕЗ ОЦВЕТИТЕЛИ    

БЕЗ АЛЕРГЕНИ

С ЕСТЕСТВЕНИ КОНСЕРВАНТИ

Преминати тестове:

МИКРОБИОЛОГИЧЕН ТЕСТ

ТЕСТ ЗА КОЖНИ АЛЕРГИИ

ТЕСТ ЗА ЦИТОТОКСИЧНОСТ

Основни съставки: OZOILE® (Стабилни oзониди с витамин Е ацетат), масло от чаено дърво (Melaleuca Alternifolia), тиоктова киселина.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0

Друго от същата категория