Назад

В наличност

ACETOCAUSTIN sol 0.5ml

Код:

257

Марка:

Производител:

JOHNSON/SND

30.29 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

ACETOCAUSTIN sol 0.5ml

Ацетокаустин разтвор за третиране на брадавици на фармацевтичната компания Темлер Фарма представлява разтвор за третиране и обгаряне на обикновени брадавици (Verrucae vulgaris). Ацетокаустин солуцио се прилага върху кожата. Активното вещество е монохлороцетна киселина 100 mg разтвор за приложение върху кожата, съдържа 50 mg монохлороцетна киселина. Допълнителна съставка- дестилирана вода. Ацетокаустин се предлага в опаковка от 0.5 мл, разтвор за приложение върху кожата.


Състав:  
Активно вещество: монохлороцетна киселина ; 100 mg разтвор за приложение върху брадавици съдържа 50 mg монохлороцетна  киселина. Флаконът с 0,5 ml разтвор, съдържа 297,5 mg монохлороцетна киселина.
Допълнителна съставка – дестилирана вода.  


Какво е важно да знаете преди да ползвате Ацетокаустин?
Ацетокаустин да не се прилага: - ако имате свръхчувствителност към монохлороцетна киселина - върху лицето (разтворът да не попада върху очите, лигавицата на носа и устата) - в зоната на гениталиите - върху възпалени или наранени брадавици - непосредствено след изрязване на брадавицата със скалпел или електрокоагулатор, след крио хирургия, подкожно инжектиране на блеомицин, както и лазез терапия. (Това е особено важно, когато кожата е зачервена или възпалена. В този случай е необходимо да се изчака поне 4 седмици, докато зачервяването и възпалението са напълно отшумели. Едва тогава може да се започне с прилагане на Ацетокаустин.) - като терапия на стрии или сенилни /старчески/ брадавици - пациенти, при които е известна склонност към образуване на цикатрикси /келоиди/ Ацетокаустин да се прилага със специално внимание, когато: - са налице съмнения по отношение на диагнозата ( тоест измененията на кожата не се определят категорично като брадавици) - има имунна недостатъчност Ацетокаустин да не се прилага без лекарско наблюдение: - при пациенти с диабет, полиневропатия, периферна съдова болест или заболявания, съпроводени от нарушен кръвоток и/или нарушена чувствителност, Прилагането на Ацетокаустин да се извърши от лекар или специално обучен персонал. Ацетокаустин да не се прилага: - по време на бременност /въпреки, че не е известно ембруитоксично действие/ - при жени, при които не може със сигурност да се изключи бременност - по време на кърмене.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0