Назад

В наличност

PALADIN PHARMA SANAVITA TEST GRAVIDANZA Self-Test (5 minuti) Тест за ранно установяване на бременност х 1

Код:

51139

Марка:

PALADIN PHARMA

Производител:

PALADIN PHARMA, Italy

6.99 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

PALADIN PHARMA SANAVITA TEST GRAVIDANZA Self-Test (5 minuti) Тест за ранно установяване на бременност х 1

Тест за ранно установяване на бременност Sanavita 1 бр Домашен тест за ранно откриване на hCG в урината (10mlU/mL)

Тестът за ранна бременност Sanavita е удобен начин за самостоятелно ранно откриване на хормона на бременността hCG в урината
Това е бърз имунохроматографски тест, който открива hCG хормона, благодарение на специални конюгирани със злато моноклонални антитела, включени в тест лентата. Препоръчва се да се направи три дни преди деня, в който се очаква менструацията, като се използва сутрешната урина (без първата струя).

Какво е хормон на бременността
В много ранните етапи на бременността, оплодената яйцеклетка се транспортира от тръбите към матката, където около седем дни по-късно се имплантира. Точно в тази фаза тъканта, която ще образува плацентата, започва да произвежда човешки хорионгонадотропин, известен още като хормон hCG, който е от основно значение за развитието и безпроблемното протичане на бременността. Бързата поява и бързото нарастване на концентрацията на hCG хормона в урината го правят отличен индикатор за потвърждаване на началото на бременността. Този тест за ранна бременност е ултрачувствителен и открива наличието на hCG хормон в урината при много ниски концентрации (10mIU/mL). В някои случаи дори проби с концентрация на hCG под тази прагова стойност (между 7,4 mIU/ml и 9,99/ml) могат да дадат положителен резултат. Тестът е калибриран според международния стандарт на СЗО NIBSC 99/688.

Кога резултатът е положителен
Ако в прозореца за отчитане в областите T (тест) и C (контрола) се появят две цветни линии (независимо от интензитета на цвета), това означава, че концентрацията на hCG хормона в урината е равна или по-голяма от 10 mIU/ml, което показва бременност. Силни позитиви се появяват още преди петата минута.

Кога резултатът е отрицателен
Наличието на само една оцветена линия в областта на C (контрола) показва, че концентрацията на hCG хормона в урината е под 10 mIU/ml и отсъствие на бременност.

Кога резултатът е невалиден
Невалиден е тестът, при който не се появява нито една черта. Препоръчва се повтаряне на процедурата с нов тест за бременност. Най-честите причини за невалидност на резултата са, ако абсорбиращият накрайник е бил потопен твърде дълго или твърде кратко в урината или, ако прозорчето за отчитане е намокрено от пръски урина по време на позициониране под струята.

Възможно ли е отчитането на грешен резултат
Внимателното спазване на инструкциите за употреба ще доведе до правилни резултати, но може да възникнат и грешки, ако тестовото устройство се навлажни преди тестването. По изключение, резултатите могат да бъдат фалшиво положителни или отрицателни поради метаболитни хормонални проблеми или, ако се приемат лекарства за безплодие, съдържащи hCG. Други терапии за безплодие (като кломифен цитрат), болкоуспокояващи и хормонални контрацептиви (като противозачатъчни хапчета) не трябва да повлияват резултата. Въпреки това, ако наскоро е спрян приема на хормонални контрацептиви или се провежда лечение на безплодие, менструацията може да е нередовна и да изисква ранно тестване. В случаи на скорошна бременност/спонтанен аборт, може да се получат фалшиви положителни резултати, поради все още циркулиращия hCG хормон. При неочаквани или противоречиви резултати е нужна консултация с гинеколог.

 
 
Дозировка и приложение
 

Приложение: Уринирайте върху абсорбиращия накрайник в продължение на 3-5 секунди до пълното му намокряне. Проверете резултата след 5 минути.

Наличието на 1 контролна линия показва отрицателен резултат - няма наличие на бременност.

Наличието на 2 чертички показва положителен резултат - наличие на бременност

Забележка: Само за външна употреба. Да не се замразява. Да се съхранява на място, недостъпно за деца.
 

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0