Назад

Не е в наличност

ANAFTIN спрей 1,5% против ранички в устата 15ml

Код:

22855

Марка:

BERLIN CHEMIE

Производител:

BERLIN-CH/MENARINI


Последна продажна цена: 13.69 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

ANAFTIN спрей 1,5% против ранички в устата 15ml

Анафтин® спрей помага за облекчение на болка, причинена от ранички в устата, напр. такива, дължащи се на афтозен стоматит, афтозни язви, както и ранички от брекети и неудобни протези. Използва се също и за дифузни афтозни язви.
Начин на действие:

Анафтин® спрей съдържа поливинилпиролидон (PVP) и хиалуронова киселина, които образуват защитен филм, който прилепва към устната кухина, осигурявайки ефективна бариера на засегнатите зони, като по този начин облекчава болката, причинена от оголените нервни окончания. Хиалуроновата киселина и Aloe Vera в състава, помагат за естественото заздравяване на увредените тъкани.
Указания за употреба:

Когато използвате продукта за първи път, свалете капачката и поставете накрайника на спрея. Насочете накрайника към раничката в устата и пръснете 3 пъти или колкото е необходимо, за да покриете засегнатата зона. За най-добри резултати избягвайте хранене или прием на течности поне 1 час след приложението. Накрайникът позволява на продукта да покрие раничката в устата максимално ефективно.

Употребявайте 3-4 пъти дневно или по-често, ако е необходимо.

Съставки:

Вода, пропиленгликол, поливинилпиролидон (PVP), малтодекстрин, Aloe barbadensis, калиев сорбат, натриев бензоат, PEG-40 хидрогенирано рициново масло, динатриев ЕДТА, бензалкониев хлорид, натриев хиалуронат, аромат, захарин натрий, дикалиев глициризат

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0

Друго от същата категория