Нов

MOBILAT gel 50g

Код: 8455
8,79 лв.
+ бр.Количество
Безплатна доставка над 50.00 лв. Проверка на пратката Връщане на продкута до 15 дни - научи повече
Сподели в

Мобилат гел въздейства комплексно върху възпалителните процеси в засегнатите тъкани, подобрява локалния метаболизъм и ускорява възстановяването на увредените тъкани и се използва за локално лечение на закрити наранявания като изкълчвания, контузии, навяхвания, реактивни изливи, болка при движение в резултат на посттравматични изменения. Mobilat gel се резорбира много добре през кожата. Mobilat gel се понася много добре дори и от пациенти с чувствителна кожа. Също така Мобилат крем оказва дълготраен ефект върху засегнатите области при ревматични заболявания, съпроводени с болка при движение. Подходящ за приложение под форма на компреси. Предлага се в опаковка от 50 г.
 

 Състав:  100 г гел: 
 Мукополизахарид полисулфат 0,20 г
 Надбъбречен екстракт 1,00 г 
 Салицилова киселина 2,0 г

Помощни вещества: Динатриев едетат, розмариново масло, етаноламин, полиакрилова киселина, пропиленгликол, изопропилов алкохол, пречистена вода.

Следната информация важи за случаите, когато Вашият лекар не е уточнил друг начин на приложение. Моля следвайте инструкциите за приложени предписани Ви от Вашия лекар, защото в противен случай Mobilat гел може да не прояви очаквания ефект.

Какво количество Mobilat гел трябва да използвате и колко често да го прилагате?

Най-общо, лечението е индивидуално.

Обикновено се прилага 5-15 cm от гела върху засегнатата област, веднъж или няколко пъти на ден, като се масажира внимателно. Mobilat крем трябва да се използва само върху ненаранена кожа. Подходящо е прилагането на Mobilat крем под форма на компреси и в комбинация с физиотерапия.

Как трябва да употребявате Mobilat гел и кога трябва да го прилагате?

Прилагайте Mobilat гел върху засегнатите области и внимателно го втрийте в кожата.
Mobilat гел не трябва да се приема през устата!

Колко дълго трябва да употребявате Mobilat гел?

Mobilat гел трябва да се прилага, докато оплакванията отзвучат. При хронични заболявания може да се наложи продължително лечение. За Ваша безопасност, консултирайте се с Вашия лекар относно продължителността на приложение (виж Дозировка, начин и продължителност на приложение).

Преди употреба прочетете листовката

 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 50 лв. БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ ТЕГЛОТО!
 

Цена от - до: 

Цена на доставка:

  •     0 - 25 лв.

          3,90 лв.

  •     25 - 50 лв.

          3,80 лв.

  •     над 50 лв.

Безплатна