Назад

В наличност

NIVEA PROMO Naturally Good Дневен крем 50ml + Мицеларна вода 400ml

Код:

38263

Марка:

NIVEA

Производител:

Beiersdorf

17.98 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

NIVEA PROMO Naturally Good Дневен крем 50ml + Мицеларна вода 400ml

NIVEA PROMO Naturally Good Дневен крем 50ml + Мицеларна вода 400ml

Комплектът съдържа: Naturally Good Дневен крем 50 мл 1 бр. + Naturally Good Мицеларна вода 400 мл 1 бр.

Nivea Naturally Good Day Care Radiance Cream е дневен крем за лице, предназначен за всеки тип кожа. Кремът хидратира кожата за 24 часа и я оставя свежа и здрава на вид. Специалната формула е обогатена с ценни масла от жожоба и бадем, които подхранват, хидратират и освежават кожата. Вложеното масло от жожоба действа противовъзпалително и успокояващо. Маслото от бадем подхранва, хидратира и омекотява кожата. Био алое вера, което притежава овлажняващи, подхранващи и подмладяващи свойства. То помага за поддържане на влагата в кожата, правейки я мека и еластична. Нивеа Нейчаръли Гууд Хидратиращ дневен крем с органично алое вера е с 99% съставки от естествен произход. След използване лицето е подмладено, хидратирано и защитено, с кадифена мекота и подобрен външен вид. За по-ефикасни резултати използвайте в комбинация с нощен крем за лице от същата серия. Без парабени. Дерматологично тестван продукт.

Nivea Naturally Good Aloe Micellar Water е мицеларна вода с био алое вера и 98% съставки от естествен произход за 100% прозрачна грижа за теб и твоята кожа. За лице и околоочен контур. Освежаващата формула нежно, но ефективно почиства кожата и премахва грим и замърсявания. Мицеларната технология действа като магнит и привлича всички нечистотии, себум и грим, без да оставя следи. За перфектно чиста, свежа и хидратирана кожа, която диша свободно. Нивеа Нейчаръли Гууд Мицеларна вода за лице е подходяща за всеки тип кожа. Без парабени. Дерматологично и офталмологично тестван продукт.

 

 

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0