Алгасан мобил арника гел

Код: 455
Марка: Naturpodukt Производител: DR THEISS NATURWAR
13,59 лв.
+ бр.Количество
Безплатна доставка над 50.00 лв. Проверка на пратката Връщане на продкута до 15 дни - научи повече
Сподели в

При остра травма (до 7-мия ден)

Арниката (Arnica montana) е тревисто растение, което се отличава със силен и много приятен аромат. Родината му е Европа – от Пиринейския полуостров до южните части на Скандинавия, среща се и в Сибир и Карпатите. Култивирано е в Северна Америка. Първите сведения за лечебните ù свойства са от началото на XVI в. В традиционната медицина на европейските народи арниката е безотказно средство за първа помощ при травми на меките тъкани и костите. Екстрактът от арника действа чрез стимулиране на активността на левкоцитите в конгестираната кръв в хематома, като подпомага разнасянето на течностите от наранените мускули и стави. Притежава също противовъзпалително и антибактериално действие, което подпомага намаляването на болката и отока, както и косвено ускорява заздравяването на раните.

Продуктите, съдържащи арника, са изключително ефикасни средства за намаляване на хематомите и последствията от контузии и травми.

Алгасан мобил арника гел (Allga San Mobil Arnika Gel) се използва в хода на лечението на битови и спортни травми, контузии, навяхвания, мускулни разтяжения и е особено ефективен при хематоми. Облекчава отока и съдейства за бързото разнасяне на хематомите. Подходящ е и за по-бързо възстановяване след наранявания и оперативни намеси (не бива да се прилага върху открити рани).

Прилага се няколко пъти дневно върху засегнатите участъци. Демонстративен ефект след първите 24 часа на приложение. За дълготрайно приложение.

Марка:
Naturpodukt
Производител:
DR THEISS NATURWAR

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 50 лв. БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ ТЕГЛОТО!
 

Цена от - до: 

Цена на доставка:

  •     0 - 25 лв.

          3,90 лв.

  •     25 - 50 лв.

          3,80 лв.

  •     над 50 лв.

Безплатна