Назад

В наличност

FAMILLE MARY Elixir Tranquilis Bio Miel Passiflore Aubepine БИО Сироп с Пчелен мед, Пасифлора, Глог 125 ml

Код:

45407

Марка:

FAMILLE MARY - FRANCE

Производител:

FAMILLE MARY - FRANCE

15.69 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

FAMILLE MARY Elixir Tranquilis Bio Miel Passiflore Aubepine БИО Сироп с Пчелен мед, Пасифлора, Глог 125 ml

Стрес, силни емоции, проблеми в работата или от личен характер, късно лягане, прием на възбуждащи храни и напитки, продължително застояване пред различни електронни устройства… Специфичният ни начин на живот може да доведе до нарушаване на работата на биологичния часовник – трудно запиване, лек и повърхностен сън, често събуждане, преждевременно ставане.  Медицинския термин за това състояние е инсомния, а от него страдат около 30 % от мъжете и 35 % процента от жените, включително и децата. С напредването на възрастта все повече се нарушава режима на сън и бодърстване, а последиците са сериозни: организмът не може да си отпочине, намалява се работоспособността, нараства напрежението. В такъв случай е необходимо да вземете бързи мерки, за да не се превърне бесънието в хроничен проблем.
 

Доверете се на Elixir Tranquilis® Bio Miel Passiflore Aubépine – изцяло натурално природно средство за регулиране на нервната система. Комбинацията от мед, пасифлора, глог (плюс етерично масло от портокалово дърво и китайска ангелика) спомага за насърчаване на съня. Тази формула нежно успокоява след прием преди лягане и по този начин осигурява пълноценна почивка през нощта. Продуктът се препоръчва и за по-лесно заспиване при хиперактивни деца.

 

Как действа
 

Elixir Tranquilis® Bio Miel Passiflore Aubépine съдържа доказани средства за успокояване на нервната система, намаляване на стреса и напрежението и осигуряване на по-добър сън. Формулата оказва следното действие:

Скъсява времето за заспиване като намалява нервното напрежение и оказва ефект срещу признаците на стрес, преумора, силни емоции и безпокойство благодарение на екстракта от глог. Балансира хормоните чрез екстракта от китайска ангелика.
Има успокояващ и реласкиращ ефект чрез комбинацията от мед, портокалово етерично масло и глог.
Намалява внезапното събуждане и трудното повторно заспиване благодарение на ефекта от глог и пасифлора.
Подобрява възстановителния сън чрез екстракта от пасифлора.


Качество и съставки с био сертификат от Famille Mary®


Elixir Tranquilis® Bio Miel Passiflore Aubépine е изцяло натурален продукт от екологично био земеделие. Зад качеството му застава Famille Mary® - френска  семейна компания с история от 1921 г., която започва с…дядовата мелница в сърцето на регион Анжу в долината на Лоара. С днешна дата фамилната памет е съхранена чрез медоносната къща Beau-Rivage, където Famille Mary произвежда и предлага богат избор от мед и природни продукти, а качеството им е гарантирано със стриктен лабораторен анализ и контрол.

Действие на основните съставки


Пчелен мед
Пчелният мед в Elixir Tranquilis® Bio Miel Passiflore Aubépine е 100 % чист, натурален и е добит от собствените кошери на Famille Mary®. Той влиза в състава на Bio Miel Passiflore Aubépine в ролята на естествен релаксант – точно поради тази причина се препоръчва приемът му преди лягане, а успокояващият му ефект благоприятства по-доброто качество на съня.

 

Медът коригира и последиците от късната вечеря, друга причина за трудно заспиване, като влияе благотворно върху храносмилателната система и се грижи за добрата чревна флора чрез съдържанието си на пробиотици и антимикробни вещества. В същото време спомага за изхвърлянето на токсините от тялото и появата на възпалителни процеси. Медът е богат и на естествени захари, които повишават нивата на кръвна захар, засилва се отделянето на триптофан, който се превръща в серотонин – хормон, който успокоява мозъка и осигурява добър сън.

 

Пасифлора
 

Пасифлора е красиво цвете с многобройни ползи за нервната система. Екстрактите от растението се насочват директно към централната нервна система, като същевременно отпускат мускулите на тялото.

 

Пасифлора съдържа естествен серотонин и може да увеличи производството на гама-аминомаслена киселина, която предизвиква чувство за релаксация. Растението има изразено спазмолитично, анксиолитично и седативно действие, поради което е широко използвано като успокояваща билка за естествено лечение на нервност, тревожност, възбуда, гърчове и нарушения на съня (безсъние).

 

Глог
Глогът съдържа в състава си съединения с успокояващо, антиоксидантно, кардиотонично и кардиопротективно действие и поради тази причина се използва при състояния, свързани с нарушения на съня, нервна превъзбуда, тревожност, сърцебиене и хипертония. Богата на биологично активни вещества като олигомерни процианини, флавоноиди и катехини, билката  има кардиотонично и съдоразширяващо действие, понижава кръвното налягане и има успокояващо действие.

Китайска ангелика
Китайската ангелика е ароматно многогодишно растение, което има успокояващо действие върху нервната система. Често се използва като хормонален балансьор, особено при жените, като редица изследвания доказват, че регулира съотношението между прогестерони и естрогени.

Етерично масло от портокал
 

Портокаловото етерично масло често е наричано „балсам за душата“ заради положителното му действие върху психиката. Екстрактите от портокал се използват при различни нервни разстройства, по-специално имат ефект за намаляване на раздразнителността, паник атаки, ускорено сърцебиене, неврастения с разстроен стомах и загуба на апетит, нарушение на съня. Портокалът в същото време подобрява вниманието, паметта и други познавателни процеси на мислене. Намалява депресията и успокоява, като е известна и славата му на афродизиак.
Съставки: (в 10 ml / 2 ч.л)                  

Фруктозен сироп*, пчелен мед* 2.8 ml, аромат: етерично масло от портокалово дърво, сух екстракт от китайска ангелика 0.01 ml (малтодекстрин), сух екстракт от цвят на глог* (малтодекстрин), сух екстракт от цвят на пасифлора* 0.01 ml (малтодекстрин), брашно от гума гуар, пречистена вода.

Хранителна добавка,  сироп, 125 ml
 
Дозировка и приложение
Приложение: Допринася за нормалното състояние на нервната система.

Забележка: Не се препоръчва за бременни, кърмещи, деца и лица страдащи от хипертония. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: Разклатете добре преди употреба:

По 10 ml / 2 ч.л.  веднъж дневно вечер, 1 час преди сън. Може да разтваряте в чай или вода.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина.След отваряне съхранявайте в хладилник. Да се използва до 2 седмици след отваряне.

Годност и партида: Маркирани на дъното на опаковката.

Нето тегло:  125 ml

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0