Назад

Не е в наличност

MYCONATUR VITAL MACA PREMIUM, BIO БИО Мака на прах 200 g

Код:

45498

Марка:

MYCOFOFOODS- SPAIN

Производител:

MYCOFOFOODS- SPAIN


Последна продажна цена: 14.19 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

MYCONATUR VITAL MACA PREMIUM, BIO БИО Мака на прах 200 g

Vital maca premium, Bio – Био мака на прах, на испанската компания Myconatur, е висококачествен продукт, който съчетава полезните свойства на трите вида мака – жълта, червена и черна. Комбинирани, те са суперхрана с висока енергийна стойност, която дава сила и енергия на организма.
 

Защо Био мака на прах
 

Растението мака се счита за природен дар, осигуряващ здраве, жизненост и енергия. Билката съдържа полезни витамини, минерали, протеини и въглехидрати, които подсилват организма и го правят по-издръжлив на натоварвания и стресови ситуации. Има изпитан положителен ефект върху сексуалната функция и потентността.

Самото растение е уникално само по себе си, тъй като е сред малкото познати в науката, които се развиват върху бедни и скалисти почви и същевременно могат да преживеят всякакви метеорологични условия. Полезността на маката и причината днес тя да бъде част от хранителната промишленост е ядливият й корен. Той е с богат хранителен състав и има цялостно укрепващо въздействие върху организма.  Навремето е бил използван от инките като храна и средство, поддържащо силата и издръжливостта на организма в суровите условия, в които се е налагало да живеят. Днес, за да е приятен и удобен за употреба, коренът се суши и разбива на прах. Една чаена лъжичка може да добавите към любимата си напитка или храна.   


Действие на трите вида мака в Vital maca premium, Bio


Жълта мака
 

Жълтата мака има свойството да регулира и балансира хормоните в женското тяло. Тя се препоръчва при хормонални нарушения и проблеми с половата система. Помага зарегулиране на хормоните по време на менопаузата. Също така има здравословен ефект върху кожата.

 

Червена мака
 

Червената мака е най-рядката от трите вида, но за сметка на това най-полезната, тъй като съдържа най-много антиоксиданти. Тя има по-общо укрепващо въздействие върху организма. Помага за подобряване на настроението, увеличаване на силата и издръжливостта, намаляване на умората и стреса, облекчаване на симптомите на депресия. Тя също съдейства за постигане на добър хормонален баланс.

 

Черна мака
 

От всички разновидности на растението мака, черната е тази, която съдейства най-много за подобряване на сексуалната функция и укрепване на половата система. Билката подобрява качеството на сперматозоидите и намалява риска от проблеми със зачеването. Оказва положителен ефект върху функцията на простатата. Също така облекчава менструалните болки при жените и им помага по-лесно да минат през менопаузата. Bottom of FormПомага при сексуални нарушения и при двата пола и е особено полезна за жените, тъй като регулира хормоналните нарушения вследствие на стрес или здравословни проблеми.
Съставки: Жълта мака*, червена мака*, черна мака*

*от органично земеделие

Хранителни стойности: 
в 100 g
Енергийна стойност             
1331 kJ / 316 kcal
Мазнини
1.0 g
   от които наситени
0.3 g
Въглехидрати
53 g
  от които захари
11 g
Диетични фибри
21 g
Протеини
14 g
Сол
0.05 g
Не съдържа глутен. Подходящо за вегани.

 

Нето тегло: 200 g
 
Дозировка и приложение
Препоръки за употреба: Една чаена лъжичка (около 5g) от продукта, разтворете в предпочитана напитка. Може да се добавя и към зърнени закуски и кремове.

Съхранение: На хладно и сухо място, далеч от пряка слънчева светлина.

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0