Назад

Не е в наличност

RAINFOREST WHEATGRASS Пшенични стръкове на прах 200g

Код:

39666

Марка:

Rainforest Food

Производител:

Rainforest Food


Последна продажна цена: 37.09 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

RAINFOREST WHEATGRASS Пшенични стръкове на прах 200g

RAINFOREST WHEATGRASS Пшенични стръкове на прах 200g

Пшеничните стръкове са една от най-ефективните добавки от средствата за естествено здравеопазване, защото лекуват, алкализират, детоксикират и енергизират нашето тяло. Богати са на хранителни вещества, включително важни витамини, минерали, ензими, фитонутриенти (растителни съставки с благотворен ефект върху организма) и всичките незаменими аминокиселини.  Съдържат също и хлорофил, който е мощен антиоксидант и има естествено детоксикиращо действие, тъй като помага за пречистването на кръвта и възстановяването на черния дроб.

НАЧИН НА ПРОИЗВОДСТВО
Нашите пшенични стръкове се получават от био ферма в Кентърбъри, Нова Зеландия. Берат се, докато растението е младо, т.е. не по-високо от 30 см. До шест часа от брането се транспортират до био сертифицирана фабрика за сушене, където съдържанието на влага се намалява до около 4%. Това се постига с помощта на сушилни с горещ въздух. Процесът на сушене отнема 20-25 минути. Вземат се проби на всеки час за ежедневна проверка на качеството. Щом се изсушат, стръковете на прах се смилат първо на частици с големина приблизително 150 - 200 микрона, а после до 50 микрона. След това се пакетират.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0