Назад

Не е в наличност

RAINFOREST MACA Мака корен на прах 300g

Код:

39662

Марка:

Rainforest Food

Производител:

Rainforest Food


Последна продажна цена: 34.09 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

RAINFOREST MACA Мака корен на прах 300g

RAINFOREST MACA Мака корен на прах 300g

Смес корени от червена, жълта, лилава и черна мака от Перу. Използвана от местното население в продължение на векове, сега мака е популярна по цялото земно кълбо.

Мака (Lepedium mayenii) вирее в Андите на височина над 4000 м. При такива сурови условия растенията трябва да имат много добра усвояемост на хранителните вещества от почвата. Ето защо мака е била част от хранителния режим на местното население в продължение на хилядолетия. И докато те използват цялото растение, маката на Rainforest Foods е получена от корена и долното стъбло, където хранителните вещества са най-концентрирани. Тя е смес от червени, жълти, лилави и черни корени. Отгледана е органично в Перу, като са използвани традиционни техники. Мака има дълъг период, в който расте – до 8 месеца. След като се обере, тя бавно се изсушава, преди да се смели на прах.

Без соя – Без мая – Без глутен – Без ГМО – Без млечни
 

Хранителни стойности за 100 г:

Енергийна стойност  1376kJ/ 327kcal;
Мазнини 0.9 г,
от които наситени 0.2 г;
Въглехидрати 57 г,
от които захари 36.9 г;
Белтъчини 11.6 г;
Сол  0 г;
Калий 1640мг (82% от препоръчителната дневна доза).

Състав:

Органичен мака корен на прах

Начин на употреба:

Смесете 1 ч.л. с връх мака корен на прах с вода, сок или шейк и приемайте един или два пъти на ден. Може да поръсвате с нея храни като мюсли, зърнени закуски или каша.

Мака не трябва да се използва като заместител на балансираното, разнообразно хранене и здравословен начин на живот.
Да не се превишава дневната доза.
Да се пази от деца.
Консултирайте се с лекар, преди да приемате мака, ако сте бременна, кърмите или сте в процес на лечение.
Продуктът е подходящ за вегетарианци и вегани и е сертифициран от Vegan Society.
За да запазите продукта свеж, освободете въздуха, след като отворите плика, запечатайте отново и съхранявайте на сухо, тъмно и хладно място.

Начинът ни хранене и изобщо начинът ни на живот претърпяха радикална промяна за последните няколко поколения. Сега живеем на по-бързи обороти и често ни липсва време за балансирано, редовно хранене. За много от нас преработените заместиха простите и пълноценни храни. Те са удобни, но не могат да ни набавят хранителните вещества, от които се нуждаем.
От самия старт, целта на Rainforest Foods беше да помогне на хората да комбинират доброто хранене с модерния начин на живот. Осъзнавайки, че да живееш близо до природата и да имаш изобилие от време, просто не е възможно, ние потърсихме серия пълноценни храни, чието изключително хранително богатство може да подпомогне модерния лайфстайл, вместо да се опитва насилствено да го промени. Търсихме из цялото земно кълбо тези храни, и ги обработихме по начин, който максимално да запази ценните вещества в тях и да ги направи удобни за употреба.
Някои от нашите продукти се отглеждат от хора, които се грижат за земята и реколтата по традиционен начин. Използваме доставчици, които подкрепят тези производители, техните по-слаби добиви и техните екологични устойчиви земеделски практики. Най-добрите храни от природата – ето с това се занимаваме.
 

 

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0