Назад

Не е в наличност

ФАРЕР Зеолит 200g

Код:

38998

Марка:

ФАРЕР

Производител:

ФАРЕР


Последна продажна цена: 4.85 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

ФАРЕР Зеолит 200g

ФАРЕР Зеолит 200g

Природен дар от Родопите!

Активна биологична хранителна добавка

Rhodosorb - Farer e 100% природен, модифициран Зеолит с високо съдържание на минерала Клиноптилолит. Едно от свойствата на минерала Клиноптилолит е да преструктурира /йонизира/ водата по естествен начин.

Предназначение: Редовната употреба на преструктурирана чрез Родосорб Фарер вода благоприятно влияе върху процеса на храносмилане, отделяне на токсините и нормализиране на минералния обмен в организма и биохимичните показатели на кръвта, укрепва имунната система, подпомага потентността и издържливостта. Преструктурираната /йонизирана/ вода е превъзходно средство за неутрализиране на свободните радикали, изчиства организма, като регулира процесите на храносмилане и по този начин изхвърля токсичните и вредни вещества, в това число радиоактивните. Източник е на необходимите микро и макро елементи, помага за нормализиране обменните процеси на липидите, белтъчините и въглехидратите, намалява нивото на общия холестерол.

Препоръчителен прием: Трябва да поставите съдържанието на пакетчето в 10 литра вода /слабоминерализирана, трапезна или изворна/, да престои от 6 до 8 часа и след това да консумирате редовно водата. Родосорб Фарер може да се използва в продължение на 90 дни, след това се заменя с нов.

Препоръчва се: За всички мъже, жени и деца под и над 10 години, като средство за предотвратяване и профилактика на онкологични, вирусни, стомашно-чревни, сърдечно-съдови, костно-ставни заболявания, изчистване на организма, в това число от тежки метали и радиоактивни елементи.

Взаимодействия с лекарства: съчетава се добре с всички лекарствени средства, прилагани за лечение на посочените заболявания.

Съхранение: в оригинални опаковки, на сухо и защитено от светлина място, при температура до 30°C.

Да не се превишава препоръчваната доза. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да се съхранява на място недостъпно за деца.


Зеолитите са природни минерали с естествен произход, които са се образували преди милиони години при изригването на вулкани. Те не само са едни от малкото отрицателно заредени минерали открити в природата, те притежават и уникална структура. Високото съдържание на силиций (Si) и способността на зеолита да привлича и улавя йони с положителен заряд в своята микропореста структура са причината за 2 от основните свойства на зеолита, които са така полезни за човека:

• пречиства тялото от токсини, тежки метали и радиоактивни елементи
• създава алкално-киселинен баланс в човешкото тяло, което е предпоставка за организма да обработва много по-ефективно всичко, което приема с храната и напитките

Най-чистият зеолит в цял свят се намира в планината Родопи.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0