Назад

Не е в наличност

OPTIBAC PROBIOTICS пробиотик при прием на антибиотици x 10 caps

Код:

39038

Марка:

OPTIBAC

Производител:

OPTIBAC


Последна продажна цена: 16.78 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

OPTIBAC PROBIOTICS пробиотик при прием на антибиотици x 10 caps

OPTIBAC PROBIOTICS пробиотик при прием на антибиотици x 10 caps

ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА

Съдържа висококачествени щамове, които са тествани и е доказано, че преодоляват действието на стомашната киселинност, дори и по време на прием на антибиотици.

Препоръчителен дневен прием: За възрастни и деца над 1 година по 1 капсула дневно по време на хранене, препоръчително на закуска*. Приемайте всеки ден от антибиотичното лечение и няколко дни след това или докато опаковката свърши. Може да се приема и за по-продължителен период от време.

Дневният прием осигурява (1 капсула): 4,5 милиарда (4,5x109) живи култури.

Начин на употреба: Поглъщайте капсулата цяла с достатъчно течност. За всеки, който не може да поглъща капсули, капсулата може да се отвори и съдържанието да се смеси със студени храни или напитки.

Забележка: Препоръчителният дневен прием не трябва да бъде надвишаван. Продуктът не трябва да се използва като заместител на разнообразното хранене. Хора с тежки здравословни състояния трябва да се консултират със специалист преди употреба. Съхранявайте на място недостъпно за деца.

Внимание: Живите култури не се препоръчват за хора с тежки здравословни състояния, например такива, които са подложени на тежка имуносупресия, страдат от панкреатит или мелена, са в интензивното отделение, имат поставен централен венозен катетър, бебета със синдром на късо тънко черво или пациенти с отворени следоперативни рани, освен ако не са под лекарско наблюдение. *Този продукт е разработен специално за прием заедно с антибиотици и може да се приемат по едно и също време.

 

Съхранение: На сухо и хладно място, далече от източници на топлина, при температура под 25 °C . Не е необходимо съхранение в хладилник.


Optibac - Пробиотици с живи култури

Доброто здраве е на първо място В OptiBac работим много усилено. Ние сме най-популярната марка пробиотици във Великобритания и Ирландия, защото сме специализирани изцяло в живите култури. Живите култури са микроорганизми, известни още като полезни бактерии, добри бактерии или микробиотици. Нашите добавки И така, защо трябва да опитате нашите добавки с живи култури? Първо, те печелят награди, защото са съставени от най-изследваните щамове полезни бактерии в света. Второ, всички наши добавки са разработени във водещи световни лаборатории по микробиология и имат научна обоснованост. Да не забравяме и за нашата широка гама от добавки. В OptiBac вярваме, че един вид бактерии не отговаря на потребностите на всички хора. Ето защо, ние разработихме различни комбинации - всички те са без оцветители, аромати или консерванти. Подкрепени от науката Всички живи култури са съставени от щамове на бактерии, а добавките на OptiBac съдържат щамове от най-високо качество. Всяка добавка е научно тествана, за да докажем, че достига до червата жива. Нашите щамове преминават през клинични тестове, за да сме сигурни, че са стабилни и при стайна температура. Това означава, че не е нужно да ги държите в хладилник като други напитки и добавки, и са идеални, когато сте в движение. По нещо за всеки В нашата палитра от добавки има добри бактерии за всички. Това включва кърмачета, малки деца, бременни и кърмещи майки, вегани, вегетарианци, хора с целиакия и тези, които търсят добавка без глутен или лактоза. Точно като хората, така и щамовете са уникални. Нашата мисия е да създаваме живи култури, подходящи за употреба независимо от вашата възраст, обстоятелства или хранителен режим, като използваме различни щамове, за да постигнем различни неща. Всеки щам на живи култури в OptiBac добавки се изследва от екип от експерти микробиолози. Това изследване включва разглеждане на всички ефекти на щама върху организма по време на конкретни жизнени етапи, така получавате полезни за организма бактерии, които са изцяло специализирани. Ние искаме да сме напълно прозрачни и винаги изброяваме точните щамове в нашите добавки, а не само семейството и видовете на микроорганизмите. Петзвездни полезни бактерии Най-важното е, че хората като вас, които приемат нашите добавки, са щастливи. Това доказват всички петзвездни отзиви, които получаваме в Trustpilot, където сме оценени като „Отлични“! Печелим и много награди, благодарение на нашите лоялни клиенти, които ни гласуват доверие и които не биха се разделили с нашите продукти. Приемане на OptiBac: Кога, как и защо е най-добре Нашите добавки се приемат лесно, тъй като се предлагат или в капсули, или в сашета, в зависимост от това какъв е продуктът и за кого е предназначен. За да извлечете най-доброто от полезните бактерии, препоръчваме да приемате OptiBac сутрин със закуска. По този начин добавките гарантирано ще преживеят стомашната киселинност и ще достигнат до червата ви живи. Това е и сигурен начин да превърнете добавките си в ежедневен навик.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0