Назад
-10%
Специална цена

В наличност

ABO PHARMA FLORA 10 пребиотик + пробиотик x 30 caps

Код:

48649

Марка:

ABO PHARMA

Производител:

ABO PHARMA

20.42 лв
Стара цена: 22.69
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

ABO PHARMA FLORA 10 пребиотик + пробиотик x 30 caps

Flora 10 - Синбиотик с 10 млрд живи бактерии х 30 капсули

Флора 10 - Икономична опаковка от 30 капсули

Флора 10 на Абофарма  е синбиотик от специално подбрана комбинация от пробиотици и пребиотици за поддържане на баланса и възстановяването на индивидуалната  стомашно-чревна флора.

Пробиотичните щамове са защитени с технология микроинкапсулиране от пета генерация, което гарантира тяхната ефективност след преминаване през стомаха.

Добавеният щам Lactobacilus bulgaricus способства за размножаване на полезните бактерии, за правилното храносмилане и абсорбиране на хранителни вещества.

Наличието на FOS , инулин, витамин В1,витамин В3 и витамин С, съдействат за  нормализиране на чревната флора, при чревни неразположения, чувство за тежест и подуване, за намаляване нежеланите ефекти при антибиотична терапия. Повлиява благоприятно чревната перисталтика и имунната система.

Предлага се в опаковка от 30 капсули.

 

Флора 10 има изключително благотворно действие при ситуации свързани със стрес и пътувания, които налагат смяна на обстановката, климата и режима на хранене.

 Флора 10 спомага за поддържане нормалното състояние на храносмилателната система при прекомерна консумация на неподходящи храни.

Флора 10 подпомага имунната защита .

Флора 10 съдейства за намаляване на  риска от храносмилателни смущения или развитие на гъбична инфекция, които могат да се появят по време или след антибиотичния прием.

 

  Забележка: Пробиотичните щамове са развити върху растителна среда, което прави продукта подходящ за пациенти с непоносимост към млечни храни.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0