Назад
Най-продавани
Нов

В наличност

HAYA LABS ULTRA OMEGA 3 рибено масло x 90 caps

Код:

37494

Марка:

HAYA LABS

Производител:

HAYA LAB

40.99 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

HAYA LABS ULTRA OMEGA 3 рибено масло x 90 caps

HAYA LABS Ultra Omega 3 е нов продукт с висока концентрация на омега-3 мастни киселини. Суплементът е създаден за всеки, който желае да окаже подкрепа на сърдечно-съдовата си система и да се предпази от тежки здравословни проблеми като високо кръвно налягане, депресия, рак, остеопороза.
 
 
Предимства:
 

  • Натурален продукт
  • Намалява нивата на холестерола
  • Намалява умората и депресията
  • Предпазва сърдечно-съдовата система
  • Регулира кръвното налягане
  • Предпазва от ставни възпаления
  • Предпазва кожата от инфекции
  • Защитава клетъчните мембрани

 
 
HAYA LABS Ultra Omega 3 съдържа молекулярно дестилирани активни съставки от натурални източници, което го прави изключително чист и силно ефикасен продукт. Омега-3 мастните киселини, включени във формулата му, имат редица благоприятни ползи за общото здравословно състояние на човешкия организъм. Омега-3 в блендата на продукта са ейкозапентаенова и докосахексаенова и техният прием предпазва от появата и развитието на различни болести и проблеми. Омега-3 са незаменими за тялото на човека, което означава, че трябва да се включат в хранителния режим, за да може необходимите количества да бъдат доставяни на организма.
 
 
Омега-3 в HAYA LABS Ultra Omega 3 имат способността да понижават нивата на лошия холестерол и да повишават концентрацията на добрия, което носи редица ползи за здравето, като намалява опасността от сърдечни заболявания. Тези незаменими мастни киселини доказано разреждат кръвта в кръвоносните съдове и предпазват от запушвания и образуване на тромби. Благодарение на тяхното действие клетъчните мембрани запазват здравината си, което може да доведе до предотвратяване на развитието на ракови заболявания. Омега-3 са известни и със свойството си да намаляват болките и дискомфорта при ставни възпаления, артрит, остеопороза. Омега-3 действат противовъзпалително и по отношение на кожата, като потискат развиването на акне, пърхот, псориазис и други кожни проблеми и заболявания.
 
 
HAYA LABS Ultra Omega 3 има и способността да увеличи производството на растежен хормон, което на свой ред може да доведе до нарастване на обема и размера на мускулите. HAYA LABS Ultra Omega 3 е предпочитана здравословна хранителна добавка както за всеки, който желае крепко здраве, така и за всички спортисти и бодибилдъри, тъй като предпазва организма от редица проблеми и болести и може да доведе до повишаване чистата мускулна маса по напълно естествен път.
 
 
Една доза = 1 драже
 
 
Начин на приемане: Приемайте 1 доза до 2 пъти на ден по време на хранене.
 
 
Дози в опаковка: 90
 
 
Съдържание: Omega-3 Fatty Acids, Eicosapentaenoic (EPA), Docosahexaenoic (DHA)
 
 
Поръчайте HAYA LABS Ultra Omega 3 – защитете здравето си!
 
 

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0

Друго от същата категория