VITASLIM MAGCOMBO Магнезий комплекс x 20 caps

Код: 32863
Марка: VITASLIM Производител: VITASLIM BG
10,79 лв.
+ бр.Количество
Безплатна доставка над 50.00 лв. Проверка на пратката Връщане на продкута до 15 дни - научи повече
Сподели в

МагКомбоК

МАГНЕЗИЙ КОМПЛЕКС  ПОДОБРЯВА РАБОТАТА  НА МУСКУЛИТЕ И НЕРВНАТА СИСТЕМА

хранителна добавка  20 капсули  940 mg

Предназначение: МагКомбоК  (Магнезий комплекс) допринася за нормалната  функция на мускулите и за намаляване чувството на отпадналост и умора, как-  то и за нормалното функциониране на нервната и психичната система. Допринася за нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия.

Благодарение на експертно подбрания комплекс от магнезий с витамин С, В6,  В2 и B12 МагКомбоК (Магнезий комплекс) проявява благоприятен ефект върху:

 • Мускулите: подкрепя нормалните мускулни съкращения на тъканите и подпомага възстановяването на клетките и мускулните влакна.
 • Нервната система: осигурява правилното протичане на нервните импулси  в тялото и регулира реактивността му към външни фактори (дразнители).
 • Психичната дейност: поддържа психичното равновесие и повлиява благоприятно промените в настроението и поведението, отключени от стрес.
 • Производството на енергия: взема важно участие в осигуряването на енергия от храната и поддържането на висок жизнен тонус.

Действие: Съчетанието от съставки в МагКомбоК (Магнезий комплекс) – магнезий плюс витамин С, В6, В2 и B12 – осигурява неговото многопосочно благот-  ворно въздействие върху здравето.

 • Магнезият спада към групата на минералите и участва в стотици процеси. . Магнезият подпомага мускулните съкращения и по този начин  оказва релаксиращо и отпускащо въздействие върху мускулатурата. Участва в  работата на мозъка като спомага да премине от работен режим към почивка,  осигурявайки дълбок и качествен сън. Магнезият играе основна роля в разграж-  дането на глюкозата и превръщането  в енергия, поради което неговото изчерпване в организма води до чувство на отпадналост и умора. Той е известен  и като „естествен релаксант“ и при лицата, подложени на ежедневен стрес,  оказва благотворен ефект върху нервната система, повлиявайки пристъпите  на тревожност, нервна възбуда и раздразнителност. В допълнение към всички  тези въздействия, магнезият повлиява ефективната работа на мозъка, подвижността на ставите, състоянието на кожата и нормалното кръвно налягане.  Магнезият е един от основните градивни елементи на костите и зъбите.

  Добавеното съчетание от специално подбрани витамини – С, В6, В2 и B12 –  допълнително подсилва ефектите на магнезия, повлиявайки процесите по различен механизъм. Оптималното количество витамин С в продукта осигурява  пълноценно усвояване на магнезия. Така със своето минерално-витаминно съдържание МагКомбоК (Магнезий комплекс) подпомага по много начини здравето и допринася за нормалното протичане на жизненоважни процеси в човешкото тяло.

  Кога необходимостта от MagComboK (Магнезий комплекс) нараства?

  При:

  •мускулни схващания (крампи) и изтръпване;
  •високи нива на стрес;
  •нервно напрежение и раздразнителност;
  •нарушения в съня;
  •умора и отпадналост;
  •спортуващи;
  •тежък физически труд;
  •тютюнопушене и употреба на алкохол;
  •бременност и кърмене.
Технология на капсулиране LICAPS™

MagComboК (Магнезий комплекс) е произведен по патентованата технология  LICAPS™ за влагане на течни екстракти в твърди желатинови капсули. При  този процес се елиминира термичната обработка на активните вещества.  Това позволява да се запазят полезните им свойства в максимална степен и  гарантира бързото и пълното им усвояване от организма.

LICAPS™ освобождава съставките много бързо.

В сравнение с твърдите форми, като таблетките,  съставките, намиращи се в LICAPS™, се освобождават  много бързо, защото те са предварително разтворени.  Разтварянето на LICAPS™ е винаги константа*.

 

* Benet, L.Z. Biopharmaceutics as a basis for the design of drug  products. 1973.

Желатиновите капсули LICAPS™ са: 

без разтворители

без консерванти  

без глутен

без захар 

без ГМО

Препоръчителна дневна доза: 1 капсула на ден, приета с чаша вода.

Състав на препоръчвана доза за дневен прием от 1 капсула (NRVs*):

Магнезий –  185 mg (49%);

Витамин С – 40 mg (50%);

Витамин В6 – 1 mg (71%);

Витамин В2 –1 mg (71%);

Витамин B12 – 2,4 µg (96%).

Допълнително съдържа: емулгатор: рафинирано соево масло; сгъстител: моно- и диглицериди на мастните киселини.  Капсула: рибен желатин; вода; оцветител: титаниев диоксид.

*NRVs – референтни количества за прием на средностатистически възрастен  (8400 kJ/2000 kcal).

Противопоказания: Не са известни.

 

Условия на съхранение: На стайна температура (15° – 25°С), без пря-  ко въздействие на светлина. Да се съхранява на място, недостъпно за  малки деца!

Да не се превишава препоръчваната дневна доза!

Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

ПРОИЗВЕДЕНО ОТ CAPSUGEL, ФРАНЦИЯ Capsugel Colmar, F-68027 Colmar, Cedex, France,

за ВИТАСЛИМ ИНОВЕ ООД, София 1113, бул. „Шипченски проход“ №18, ет. 8, офис 802; +359 2 944 26 27

Марка:
VITASLIM
Производител:
VITASLIM BG

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 50 лв. БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ ТЕГЛОТО!
 

Цена от - до: 

Цена на доставка:

 •     0 - 25 лв.

          3,90 лв.

 •     25 - 50 лв.

          3,80 лв.

 •     над 50 лв.

Безплатна