ESPRICO x 60 caps

Код: 29519
33,83 лв.
+ бр.Количество
Безплатна доставка над 50.00 лв. Проверка на пратката Връщане на продкута до 15 дни - научи повече
Сподели в

ЕСПРИКО КАПС 60БР ENGELHARD / ESPRICO CAPS X 60
Есприко е хранителна добавка под формата на дъвчащи капсули с приятен портокалов вкус, подходяща за деца от 5-годишна възраст, като е предназначена за повлияването на хиперактивността, спомага за поддържане на оптимална концентрация и уравновесено поведение на децата. Esprico е отлично допълнение към диетата на децата с Омега-3 и Омега- 6 мастни киселини, цинк и магнезий. Есприко е специално разработен за допълване на хранителните нужди на деца, страдащи от AD(H)D, като помага и за поддържане на еластичността и подвижността на ставите, състоянието на кожата и нормалната функция на сърдечно съдовата система.

Специални указания:

Преди употреба прочетете внимателно листовката.

Не използвайте при свръхчувствителност към някоя от съставките.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от деца и пряка слънчева светлина.

Съхранявайте при температура под 25 градуса.

Не използвайте след изтичане срока на годност.

Не използвайте продукта, ако целостта на опаковката е нарушена.

Есприко е продукт на Ведра Интернешънъл - фармацевтична компания, която е обърната към богатствата на природата и иновативните методи за подобряване на здравето, които нямат странични вреди върху тялото. Мисията на Ведра е да доставя висококачествени продукти и терапии на пациентите от региона, с които те да бъдат окончателно здрави хора с високо качество на живот.

След основаването си през 2013 год., Ведра бързо се разраства до мултинационална компания с екипи в България, Румъния, Сърбия и Македония и създава успешни партньорства с фармацевтични производители от цял свят, чиито продукти бързо стават лидери в своите пазарни категории на Балканите. Модерните и ефикасни хранителни добавки, медицински изделия и лекарствени продукти, които фирмата представлява ексклузивно, са доказали многократно своите предимства в грижата за здравето и са се утвърдили пред пациентите, фармацевтите и лекарите като изключителни решения за цялостната енергия и добро състояние на организма. Ведра Интернешънъл има ясна цел: да помогне на хората да живеят, да се чувстват и да изглеждат по-добре.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 50 лв. БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ ТЕГЛОТО!
 

Цена от - до: 

Цена на доставка:

  •     0 - 25 лв.

          3,90 лв.

  •     25 - 50 лв.

          3,80 лв.

  •     над 50 лв.

Безплатна