NEOSTRATA Resurface домашен пилинг за изглаждане на кожата 36 тампона + 60ml разтвор

Код: 35916
Безплатна доставка над 50.00 лв. Проверка на пратката Връщане на продкута до 15 дни - научи повече
Сподели в

Smooth Surface Glycolic Peel

Пилинг за изглаждане на кожата за домашна употреба

 Този пилнг за домашна употреба е формулиран с оптимално рН за нежен и същевременно оптимален ефект върху кожата. Гликолова киселина ексфолира и стимулира клетъчното обновяване, като почиства порите, изглажда релефа и подобрява тонуса на кожата. Патентован Aminofil® запазва естествения обем на лицето и видимо изглажда фините линии и бръчки. Не изисква отмиване или неутрализация. Непосредствено след това може да се нанесе овлажняващ продукт.

Начин на употреба: Изсипете съдържанието на флакона в бурканчето с тампони преди първа употреба. Изхвърлете флакона. За оптимален резултат обтривайте кожата на лицето с един тампон всяка вечер, като избягвате областта около очите и устните. Нежно втрийте остатъка от продукта в кожата. Нанесете желания крем на Neostrata. Препоръчва се употребата на слънцезащитен продукт през деня. Може да се усети леко парене при чувствителна кожа.

Ключови активни съставки

• Гликолова киселина 10%: естествена съставна част на захарната тръстика, ексфолира кожата, като подобрява обновяването на клетките. Гликоловата киселина свива порите, изсветлява пигментациите, повишава производството на колаген, изглажда фините линии и бръчки, придава обем и еластичност на кожата.

• Aminofil® (патентован дериват на аминокиселина): придава обем на кожния матрикс и има уникалната способност да изпълва дълбоките и фини бръчки. Новооткритият патентован комплекс повишава синтеза на хиалуронова киселина, стимулира образуването на проколаген и има видими резултати върху кожата - придава обем и плътност на лицето и същевременно лифтира чертите.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 50 лв. БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ ТЕГЛОТО!
 

Цени в сила от 01.06.2022 г.

Цена от - до: 

Цена на доставка:

  •     0 - 50 лв.

          4,50 лв.

  •     над 50 лв.

Безплатна