Назад

В наличност

DOVE Nourishing Secrets Glowing Ritual течен сапун 250ml

Код:

40304

Марка:

DOVE

Производител:

UNILEVER

7.70 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

DOVE Nourishing Secrets Glowing Ritual течен сапун 250ml

DOVE Nourishing Secrets Glowing Ritual течен сапун 250ml

Dove Nourising Secrets Glowing Ritual Handwash with Lotus Flower Extract & Rise Water е течен сапун за ръце с овлажняващо и подхранващо действие. Дав Течен сапун за ръце с лотос и оризова вода съдържа ¼ овлажняващ крем и меки почистващи съставки, които не изсушават кожата и спомагат за запазване на естествената хидратация на кожата. Сапунът нежно почиства кожата и я прави по-мека, по-гладка и по-здрава. Нежният и деликатен аромат на сапуна оставя дълготрайно усещане за свежест и чистота. Подходящ за всекидневна употреба. Без парабени. Дерматологично тестван продукт.

 

 

Серията сапуни Dove съдържа иновативни и ефективни продукти за лична хигиена. Специалните формули на крем-сапуните Dove съдържат меки почистващи средства, които се грижат за кожата, докато я почистват. Съдържат ¼ овлажняващ крем, който прави кожата на лицето и тялото ви мека, гладка и по-сияйна.

 

 

Марката Dove предлага на пазара качествени продукти за грижа за тялото и косата, осигуряващи перфектно подхранване и хидратация. Първият продукт Dove се появява още през далечната 1957 година. Продуктовата гама на Dove днес се продава в повече от 75 страни по света. Мисията на Дав е не само да предлага качествени продукти за перфектна грижа за тялото и косата, но също така и да помага на всички жени да осъзнаят потенциала на красотата си.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0