Козметика

Козметика за коса

Козметика Козметика за коса
-25%
-25%
Стара цена: 26.09 лв
19.57 лв

REVALID балсам за суха коса 250ml


Участва в промоция
Промо Revalid серум + флуид 6
Виж инфо
48.39 лв

REVALID Anti-Aging флуид 100ml


-25%
-25%
Стара цена: 28.99 лв
21.74 лв

REVALID Маска за коса 150ml


-25%
Участва в промоции
Промо Revalid капсули + шампоан 2
Промо Revalid капсули + шампоан 4
Промо Revalid капсули + шампоан 5
Виж инфо
-25%
Стара цена: 25.99 лв
19.49 лв

REVALID Шампоан за суха и увредена коса 250ml


Очаква доставка

REVALID Anti-Aging шампоан 200ml


Инвестирането в професионална козметика за коса е разумен избор за всеки, който иска да поддържа здрава и красива коса.

Професионалните продукти, като шампоани и кристали за коса, могат да помогнат за постигане на по-добър резултат при оформяне и стилизиране на косата, както и за подобряване на текстурата и блясъка ѝ.

Този тип продукти помагат и да я предпазите от увреждане от околната среда и инструменти за оформяне като маши и преси.

Качествената козметика за коса включва продукти, специално пригодени за справяне с различни типове коса и проблеми, като сухота, увреждане или грижа за боядисана коса. Техният състав често е без вредни химикали и добавки, които могат да раздразнят скалпа и да доведат до дискомфорт.

Каква козметика за коса ще откриете в онлайн аптека Subra

В онлайн аптека Subra ще намерите голяма гама продукти козметика за коса, които да ви помогнат да я поддържате чиста, здрава и красива, както и да я оформите по-лесно по желания от вас начин.

Ако търсите кристали за коса, за допълнителен блясък и по-лесно оформяне, при нас ще откриете различни видове. Кристалите Visage с кератин и арган ще ви помогнат за гладка, еластична и лесна за разресване коса, а Visage Illuminating придават не само блясък, но и се грижат за възстановяването на увредени зони от косъма.

При желание за подпомагане растежа на косата или при проблеми като косопад, може да си помогнете с шампоани, ампули и терапии при косопад. Parusan шампоан за жени за дълга коса възстановява косата и подпомага естествения растеж. Друг изключително интересен продукт е шампоанът на O’Right с кофеин за стимулиране на растежа. Кофеин и активни натурални съставки заздравяват всеки косъм и подсилват косата, за да е по-плътна и здрава.

Боядисаната коса често има нужда от малко повече грижа и хидратация. Професионални шампоани и маски за коса ще помогнат да възвърнете здравия и хидратиран вид на косата. Според вашите нужди, можете да изберете продукти от различни производители или комплект с продукти, съчетани заедно за по-силен ефект.

Комплект за път с професионална козметика за коса като Keratin Perfect за изглаждане, включващ шампоан и балсам, е чудесен начин да пробвате нови продукти в по-малки и достъпни опаковки, и да видите дали ще постигнете желания ефект с тях преди да преминете към пълноразмерни продукти.

Изберете качествена козметика за коса от онлайн аптека Subra

Разгледайте категорията ни “Козметика за коса“ и изберете подходящите за вас продукти.

При поръчка на стойност над 50 лв. получавате безплатна доставка, а за поръчки на територията на гр. София, предлагаме експресна доставка в рамките на деня. Следете нашия сайт и се възползвайте от преференциални цени и промоции. Не пропускайте възможността да получите карта за лоялност, която ще ви осигури и много други преимущества. 

Благодарим ви, че избрахте Subra за ваш здравен помощник!