Назад
Нов

В наличност

BIONIKE ANAGEN шампоан тънка коса 200ml 310

Код:

50017

Марка:

BIONIKE

Производител:

BioNike

19.89 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

BIONIKE ANAGEN шампоан тънка коса 200ml 310

BioNike

Anagen

 shampoo

for fragile and thinning hair

Шампоан за чуплива и изтъняла коса

подобрява функцията на скалпа, подходящ при терапия срещу косопад

200 ml

 

Изключително деликатен и нежен шампоан, който използва най-ново поколение специфични пенообразуващи съставки. Шампоанът притежава ревитализиращо и тонизиращо действие. Специалната комбинация от активни съставки, като: витамини, аминокиселини, мастни киселини, олиго- елементи, работят синергично  подхранвайки кожата и корените на косата, възстановят и създават най-добрите условия за растеж на косата. Витамин Е и Зеленият чай осигуряват антиоксидантна защита, кото запазват жизнените функции на корените на косата. Киселинното рН, съвместимо с рН на кожата на скалпа, намалява активността на

5α-редуктазата и последващото увреждане на космения фоликул. Специалните филмообразуващи полимери работят върху структурата на косата, за да я защитят, омекотят и придадат  обем. Шампоанът е  подходящ при сърбеж, раздразнение,  пърхот, себорея, проблеми, често свързани с чупливостта на косата и косопад. От съществено значение за подготовката на скалпа  при терапия против косопад.

Начин на употреба: Нанесете върху влажна коса с  масажни движения за да се улесни микроциркулацията на кожата на скалпа и след това изплакнете обилно с вода. Подходящ за честа употреба.  Винаги използвайте преди да приложите Anagen 2 лосион против косопад, за да поддържате ефективността на терапията срещу косопад. Веднъж отворен, продуктът трябва да се съхранява на безопасно място. Само за външна употреба.

Състав: Виж INGREDIENTS

Производител: ICIM International  - Garbagnate Milano (Милано), Италия. Произведено в Италия.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0