Назад

В наличност

RENE FURTERER SOLAIRE подхранващ възтановяващ шампоан след слънце 200ml

Код:

11136

Марка:

RENE

Производител:

PIERRE FABRE

37.00 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

RENE FURTERER SOLAIRE подхранващ възтановяващ шампоан след слънце 200ml

Rene Furterer Solaire Sun Ritual Nourishing Repair Shampoo for Demaged Hair after Sun Exposure е подхранващ и възстановяващ шампоан за коса, който е обогатен с восък от жожоба и е специално предназначен да неутрализира вредното въздействие на солта и хлора. Специалната формула компенсира изсушаващия ефект на UV-лъчите, спомага за лесното разресване и укрепва структурата на косъма, като я прави устойчива на вредното влияние на околната среда и негативния ефект от слънцето. Същевременно съдържащите се активни съставки проникват в дълбочина, доставят интензивно овлажняване на косъма и предотвратяват нарушаването на защитния хидролипиден филм. Рене Фуртерер Солер Възстановяващ Шампоан за след слънце има деликатна текстура, която е лесна за нанасяне и приятна за употреба. След използване косата е обновена, подсилена и защитена, с кадифена мекота и неотразим бляскав вид. Без парабени. Дерматологично тестван продукт.

Серията Solaire на Rene Furterer е предназначена да предпазва косата от увреждане от ултравиолетовите лъчи и да подпомага възстановяването й след излагане на слънчева светлина, както и от солта и хлора. Специалните формули на защитните продукти от серията включват сусамово масло и креатин защитен фактор (KPF), а на продуктите след слънце, восък от жожоба и други мощни растителни съставки, които хидратират и подхранват косата. 

Rene Furterer (Рене Фуртерер) е френска висококачествена фито-козметика, която съчетава модерните иновации със силата на природата.Марката е основана от Rene Furterer (Рене Фюртерер) през 1957 година. Козметиката, която създава в грижата за косата, ни предлагат възможно най-натурални и естествени решения за постигане на оптимални резултати. Продуктите са създадени от изцяло натурални етерични масла и растителни екстракти от цял свят. Основателят на марката още от детството си е очарован от природата. Той се запознава с особеностите на растенията и етеричните масла и по-късно става пионер на козметичната индустрия, като създава революционен персонализиран метод за косата и кожата на главата, основаващ се на използване ефекта на етеричните масла. Неговото мото е: ''Красивата коса расте върху здрав скалп, както растението върху плодородна почва.''. От 1980 година козметиката Rene Furterer е част от Pierre Fabre Laboratories, които са една от най-големите частни фармацевтични компании във Франция. Rene Furterer достига огромен успех, който почива на иновативни продукти, чиято основа са суровини, получени от сърцевините на растенията и селекция от изключителни природни съставки.

състав:

WATER (AQUA), SODIUM LAURETH SULFATE, LAURYL BETAINE, DECYL GLUCOSIDE, ACRYLATES COPOLYMER, BENZOIC ACID, BENZYL SALICYLATE, BHT, CITRIC ACID, COCAMIDE MEA, FRAGRANCE (PARFUM), GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL (GLYCINE SOJA OIL), GLYCINE SOJA (SOYBEAN) STEROLS (GLYCINE SOJA STEROLS), GLYCOL DISTEARATE, GLYCOLIPIDS, HYDROXYPROPYL GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, LAURETH-10, OLETH-10, PHENOXYETHANOL, PHOSPHOLIPIDS, SALICYLIC ACID, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL (SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL), SODIUM BENZOATE, SODIUM CHLORIDE, SODIUM HYDROXIDE, TOCOPHEROL, YELLOW 6 (CI 15985).

Активни съставки: сусамово масло, восък от жожоба.

Восък от жожоба - възстановява.
Сусамово масло - подхранване, естествен UV филтър. 
Продуктът не съдържа: парабени.

Продуктите на Rene Furterer (Рене Фуртерер) не са изпитвани върху животни.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0