Назад

В наличност

PHYTO PHYTOPROGENIUM Интелигентен шампоан за защита 200ml

Код:

16155

Марка:

PHYTO

Производител:

ALES GROUP

28.19 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

PHYTO PHYTOPROGENIUM Интелигентен шампоан за защита 200ml

PHYTO PHYTOPROGENIUM Интелигентен шампоан за защита 200ml

Phyto Phytoprogenium Ultra-Gentle Shampoo е шампоан, който възстановява и поддържа естествения баланс на скалпа. Подходящ за ежедневна употреба при всички типове коса при жени и мъже. Специалната формила съдържа уникална комбинация от активни съставки. Обогатена с активната съставка Progénium, формулата има интелигентно действие върху скалпа, като запазва полезните бактерии и отстранява вредните. Нежните почистващи агенти с омекотяващо и антиоксидантно действие правят продукта изключително подходящ за ежедневна употреба. Фито Фитопрогениум "Интелигентен" шампоан за защита дарява косата с мекота, блясък и еластичност. Без парабени. Дерматологично тестван продукт.

Серията Ежедневни грижи на Phyto е специално разработена за лесна и бърза употреба. Продуктите от серията съдържат иновативни растителни формули, като всеки продукт има собствена уникална комбинация от натурални растителни екстракти. Всички продукти от серията са подходящи за ежедневна употреба.

През далечната 1965 г. Патрик Алес представя марката Phyto (Фито), заедно с отварянето на своя собствен фризьорски салон. Днес Phyto laboratories, със своята високотехнологична иновативна научна лаборатория в сътрудничество с лекари, фармаколози, ботаници и биохимици, е в състояние да идентифицира най-активните растителни екстракти. Тяхната работа, утвърдена от строги научни експерименти, отвори пътя към иновациите и позволи на Phyto да стане пионер в грижата за косата. Съставени от повече от 500 растителни съставки, продуктите на Phyto свидетелстват за огромното богатство и безкрайните ползи на растителния свят. В стремежа си към красива и здрава коса Phyto си сътрудничи с CNRS, INSERM и болнични изследователски центрове като известната болница в Сен Луис в Париж, специализирана в дерматологията. Продуктите на PHYTO се състоят от 95% натурални, растителни съставки. А Философията на марката е „Косата е жива и скъпоценна. Да се научим да я ценим“.

Производител: Laboratoires PHYTOSOLBA, Paris-Bezons, Made in France, www.phyto.bg

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0