Назад
Най-продавани
-50%

Не е в наличност

SEBORADIN FORTE бустер серум против косопад и изтъняване на косата 50ml

Код:

40272

Марка:

SEBORADIN

Производител:

Inter Fragrances Edyta Pawluskiewicz Lara


Последна продажна цена: 9.45 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

SEBORADIN FORTE бустер серум против косопад и изтъняване на косата 50ml

БУСТЕР SEBORADIN FORTE

ПРЕПОРЪЧВА СЕ ПРИ: Ежедневна грижа за слаба, чуплива коса. Продуктът се използва за повишаване на ефективността на укрепващия ефект на шампоана и маската за коса.

ДЕЙСТВИЕ И ЕФЕКТИ: Бустерът съдържа: екстракт от стръкове зелен грах - AnaGain™, екстракт от плодове на saw palmetto и минерален комплекс от цинк, мед и магнезий. Грижи се за косата, склонна към косопад, като я подхранва и ѝ придава жизненост. Продуктът засилва ефекта на използваните преди това продукти за коса. Бустерът FORTE стимулира растежа на косата, сгъстява косъма, подобрява цялостния вид и състояние на косата и скалпа. **

* Оценка след 8 седмици редовна употреба на продукта, тествана от 20 квалифицирани дерматолози.

** Потвърдено чрез тестване с трихоскопска камера след 8 седмици употреба.

НАЧИН НА УПОТРЕБА: Нанесете малко количество бустер върху ръцете (4-5 дози), след което комбинирайте с подходящо избран шампоан или маска за коса. Разпределете равномерно, масажирайте сместа в скалпа и косата. Оставете за около 4 минути и изплакнете обилно с вода. За най-добри резултати се препоръчва да се използва за период от мин. 2 месеца, при всяко измиване на косата. Препоръчваме да използвате Seboradin FORTE бустер основно с шампоан, подходящ за състоянието на скалпа.

 

Изключителен дистрибутор за Румъния и България: SC NOVOLINE PHARM SRL, BD.TOMIS 397A, КОНСТАНЦА, РУМЪНИЯ, ТЕЛ.: +40 372 249 107 / EMAIL: office@novoline.ro / www.novoline.ro

LARA Edyta Pawluśkiewicz, Sadowa St.32, 61-675 Poznań, Полша

 

СЪСТАВ: Aqua, Propylene Glycol, Glycerin, Polyacrylate Crosspolymer-6, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Serenoa Serrulata Fruit Extract, Magnesium Aspartate, Zinc Gluconate, Copper Gluconate, Pentylene Glycol, Ethanol, Pisum Sativum Sprout Extract, Parfum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.

Дерматологично тестван

 

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0