В наличност

URIAGE EAU THERMALE термален хидратиращ концентрат 100ml

Код:

35043

Марка:

URIAGE

Производител:

URIAGE

41.19 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

URIAGE EAU THERMALE термален хидратиращ концентрат 100ml

ESSENCE D’EAU ECLAT

ТЕРМАЛЕН ХИДРАТИРАЩ КОНЦЕНТРАТ

Всички типове кожа

Подходящ за жени и мъже

Хидратира – Озарява – Балансира – Подсилва

 

Уникален продукт, под формата на активен термален концентрат, обогатен с хиалуронова киселина, минерали и микроелементи. С ексклузивна формула, съдържаща AQUAXYL, този изключителен продукт утолява жаждата на вашата кожа, коригирайки фините линии, причинени от дехидратация. За първи път в грижата за кожата е включен уникален пребиотик INULIN, с действие върху микробиома, за поддържане на перфектен баланс кожната флора. Екстрактът от слънчево дърво (албиция), детоксикира клетките, изравнява тена и възстановява блясъка. Хиалуроновата киселина с високо молекулно тегло хидратира повърхностните слоеве на епидермиса, за сияйна, гладка и мека кожа!

Интензивно хидратирана, вашата кожата e обгърната в младост, блясък и неподправена свежест. Потопете кожата си в термално съвършенство!

Приложение: Нанесете няколко капки от продукта върху дланите, след което нежно разнесете върху цялото лице. Може да се прилага сутрин и/или вечер, самостоятелно или в комбинация с вашата ежедневна грижа за кожата, върху перфектно почистена и подсушена кожа. Избягвайте контакт с очите. Дерматологично тестван.

 

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0