Назад

Не е в наличност

KRAUTERHOF PROMO Антицелулитен серум 100ml + антицелулитен душ-гел 200ml

Код:

39434

Марка:

ASAM

Производител:

ASAM GMBH


Последна продажна цена: 18.79 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

KRAUTERHOF PROMO Антицелулитен серум 100ml + антицелулитен душ-гел 200ml

Промоционален комплект срещу целулит

Комплектът съдържа ефективна комбинация против целулит:

  • Антицелулитен душ гел ексфолиант (200 мл): Стимулира микроциркулацията, съдейства за по-гладка и стегната кожа и подготвя за следващите стъпки от антицелулитната терапия. Фини пилинг частици почистват порите, премахват мъртвите кожни клетки и предотвратяват врастнали косъмчета. Кожата е обгрижена и гладка с лек, освежаващ аромат на лимонова трева. Използвайте два пъти седмично.
  • Антицелилутен серум (100 мл): Интензивно, бързо действие срещу целулита още в първите 14 дни. Кожата е осезаемо по-плътна, еластична и гладка. Високотехнологичният патентован комплекс Liporedux комбинира съставки с изразено липолитично и дрениращо действие - кофеин, карнитин и есцин (екстракт от див кестен с укрепващо кръвоносните съдове действие). Серумът има нежна текстура, свеж аромат и лек затоплящ ефект. Нанасяйте веднъж на ден с енергичен масаж върху проблемните зони.

    Антицелулитния комплект може да се използва и от бременни и кърмещи дами.

Активни съставки:
- Кофеин – считан от съвременната козметология за най-ефикасния агент за редуциране на мастните депа. Има изразен дрениращ ефект – способност да извлича водата от мастните клетки, което намалява техния обем и води до отслабване и стягане. Допълнителен ефект е загряването на тъканите, което увеличава притока на кръв и допълнително стимулира разграждането на мазнините.

- Карнитин – допринася за целенасоченото действие в проблемните зони. С редовната му употреба се постига по-висока концентрация на карнитин в желаните места, което води до по-интензивни процеси на разграждане на мазнините и по-бързи и изразителни резултати.

- Есцинът – екстракт от див конски кестен, предназначен за укрепване на кръвоносните съдове. Една от причините за поява на целулит е лошото кръвообращение и задържането на лимфна течност. Есцинът е особено полезен със способността си да заздравява капилярите, да активизира кръвообращението и да дренира тъканите.

- Лецитин – хидратиращи и регенериращи тъканите способности

Още: алое вера, алантоин, пантенол.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0