Противогрипни лекарства

Болки в гърлото

-6%
Специална цена
-6%
Стара цена: 13.99 лв
13.19 лв

GELOREVOICE касис x 20 tabl


-6%
Специална цена
-6%
Стара цена: 9.89 лв
9.29 лв

HEXORALETTEN-N x 16 tabl


-10%
-10%
Стара цена: 4.49 лв
4.04 лв

Билкови Бонбони "Алпенкрафт" 75g


Нов
-6%
-6%
Стара цена: 12.49 лв
11.79 лв

OCTEANGIN 2.6mg x 20 lozenge


Червеното и болно гърло е състояние, което може да засегне всеки, най-често в периодите на грип и настинка. Децата са по-податливи на вируси и инфекции и затова при тях болките в гърлото се появяват дори при минимален контакт с други болки дечица.  Зачервеното гърло може да бъде придружено от хрема, болки в мускулите, отпадналост, температура, треска, както и нисък апетит. Освен това е възможно да причини и силен дискомфорт, болка при преглъщане, пресипване на гласа и подуване на лимфните възли. 

За да започнете правилно и навременно лечение е важно да установите причината за болките в гърлото. Най-често става въпрос за вирусна или бактериална инфекция, но понякога е възможно болното гърло да е вследствие на ларингт, фарингит, тонзилит, инфекция на горните дихателни пътища или просто от голямо натоварване на гласа. 

Каквато и да е причината за възпаленото гърло е важно да вземете навременни мерки и да започнете прием на таблетки и лекарства за гърло. На сайта на Subra можете да намерите голямо разнообразие от хапчета за гърло, спрейове, пастили, както на билкова основа, така и хапчета за гърло с антибиотик, в случай, че е наложително и предписано от лекар. 

Възпалено гърло - лекарства

За да облекчите болката в гърлото и да го поддържате влажно, непременно трябва да започнете прием на смучещи таблетки за гърло. ANGAL таблетките ще успокоят дразненето и зачервяването. Наличието на лидокаин в тях много бързо ще се справи с болката.

Освен тях, можете да излекувате гърлото и с помощта на спрейове. OROFAR SPRAY е лекарство за гърло, което се прилага за облекчаване на болки в гърлото при простуда, фарингити и ларингити , както и при инфекции в устата и улцерации на устната лигавица - афти. ОРОФАР има мощно действие срещу бактериите, вирусите и гъбичките, причиняващи възпалението.

В нашия сайт ще намерите голямо разнообразие от ефикасни лекарства за гърло, които ще ви помогнат да се справите с дискомфорта и болката само за няколко дни. Ако възпаленото гърло е придружено от температура и състоянието ви не се подобри в рамките на 5 дни, то най-добре да се консултиране с лекар, който да ви прегледа и да назначи подходящо лечение. Възможно е да се наложи прием на антибиотик за гърло, ако страдате от тонзилит например.

Защо да изберете онлайн аптека Subra

Разгледайте категорията ни “Възпалено гърло” и изберете подходящите за вас лекарства, спрямо симптомите и състоянието ви. Благодарение на тях ще се справите с болката и зачервеното гърло до няколко дни, забравяйки за дискомфорта и трудното преглъщане.

При поръчка на стойност над 50 лв. получавате безплатна доставка, а за поръчки на територията на гр. София, предлагаме експресна доставка в рамките на деня. Следете нашия сайт и се възползвайте от преференциални цени и промоции. Не пропускайте и възможността да получите карта за лоялност, която ще ви осигури и много други преимущества.

Не позволявайте на болното гърло да ви победи и да отнеме от жизнените ви сили, преборете го с помощта на ефикасни лекарства за гърло от Subra!

Благодарим ви, че избрахте Subra за ваш здравен помощник!