Назад

В наличност

MICROLIFE BP A50 апарат за кр.налягане полуавтомат

Код:

8360

Марка:

Microlife

Производител:

MICROLIFE

85.00 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

MICROLIFE BP A50 апарат за кр.налягане полуавтомат

Апарати за измерване на кръвното налягане Microlife осигуряват качествения и прецизен самоконтрол! Този стилен и портативен полуавтоматичен апарат за кръвно е за тези от вас, които са свикнали да напомпват маншета, но желаят да притежават съвременен медицински точен уред.

 

Индикатор за аритмия

Полуавтоматичният апарат Microlife модел ВР А50 е с вградена PAD-технология. Тази технология позволява уредът да измери прецизно Вашето кръвно налягане дори при наличие на аритмия. Още по време на измерване, благодарение на индикатор, ще се появи специалния символ за наличие на аритмия. По такъв, начин Вие ще бъдете предупредени да вземете съответните мерки, особено при честа поява на символът за аритмия.

 

Индикатор за повишено кръвно налягане

Уредът е с вграден индикатор за повишено кръвно налягане. При получаване на резултати, чиито стойности са по-високи от препоръчителните според класификацията на Световната здравна организация, на дисплея се появява символ ♥. Благодарение на тази функция, вие ще можете да вземете адекватни мерки, за да нормализирате своето кръвно налягане.

 

Памет за данни от измерването

Този полуавтоматичен апарат за кръвно може да съхрани до 30 резултата от измерванията. Така, вие получавате възможност да следите своето кръвно налягане и да придобиете адекватна картина за своето състояние. При необходимост, лекарят ви ще получи цялостна информация за назначаване на правилното лечение.

 

Удобен уред за измерване по време на път

Поради неговата лекота и портативност, апаратът за кръвно Микролайф ВР А50 може да бъде верен спътник по време на вашето пътуване или отдих извън дома. Апаратът е лек – 106 гр. с батериите, т.е. едва колкото грамажа на един шоколад. Корпусът му е ултратънък – 3 см. Затова той може лесно да се помести дори в неголяма дамска чанта. По този начин, вие можете да извършвате самоконтрол на своето кръвно налягане по всяко време и навсякъде: на работа, у дома или по време на път. Освен това, ВР А50 от Microlife е съвременен уред с изключително стилен дизайн в областта на медицинската техника.

 

Батерии

При изтощаване на батериите, на дисплея ще се появи специален знак, който ще ви напомни, че трябва да смените батериите с нови. Допълнителното удобство в употребата на полуавтоматичният апарат ВР А50 е възможността да бъде използван с акумулаторни батерии.

 

Гаранция 5 годишна гаранция.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0