Назад
-15%

Не е в наличност

ISDIN PROMO DETOX BEAUTY FLAVO-C ULTRAGLICAN серум 2x2ml+ FLAVO-C MELATONIN нощен серум 2x2ml+ мицеларна вода 400ml

Код:

39357

Марка:

ISDIN

Производител:

ISDIN


Последна продажна цена: 28.72 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

ISDIN PROMO DETOX BEAUTY FLAVO-C ULTRAGLICAN серум 2x2ml+ FLAVO-C MELATONIN нощен серум 2x2ml+ мицеларна вода 400ml

СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ DETOX BEAUTY

 

ISDINCEUTICS FLAVO-C ULTRAGLICAN ДНЕВЕН АНТИОКСИДАНТЕН СЕРУМ 2х2мл

Витамин C: Силен антиоксидант, който спомага за защита на кожата от вредите, нанасяни от свободните радикали.  Стимулира производството на колаген и възстановява сияйната кожа.

Ултрагликани: Комбинация от протеогликани и пре-протеогликани, която спомага за поддържане на хидратацията и съхранява поддържащата структура на кожата.

Хиалуронова киселина: Коригира бръчките, благодарение на високата си способност за свързване с вода и възстановява нивата на хидратация в кожата.

+

ISDINCEUTICS FLAVO C MELATONIN НОЩЕН ВЪЗСТАНОВЯВАЩ СЕРУМ 2х2мл

Мелатонин: Непряк антиоксидант, който стимулира естествената защита на кожата, като спомага за борбата със свободните радикали, причинени от UV лъчите, оксидативния стрес и замърсяването.

VitA-Technology: Екстракт от Vigna aconitifolia с мощно действие срещу бръчките, стимулиращ обновяването на клетките и видимо подобряващ текстурата на кожата.

Витамин C: Силен антиоксидант, който спомага за защита на кожата от вредите, нанасяни от свободните радикали. Стимулира производството на  колаген и възстановява сияйната кожа.

Внимание: Само за външна употреба. Избягвайте контакт с очите и лигавиците. В случай на контакт с очите, изплакнете незабавно с голямо количество вода. Дръжте извън обсега на деца. При условие че имате чувствителна кожа, след първоначалното нанасяне може да се появи леко зачервяване. Ако раздразнението продължи, прекратете употребата му и се обърнете към своя дерматолог. Не използвайте върху раздразнена или наранена кожа. При бременност, се допитайте до вашия лекар. Не излагайте ампулата на светлина. Само за възрастни. Да не се поглъща. Да не се инжектира.

Начин на употреба:

1. Поставете ампулата в предпазния цилиндричен накрайник и отчупете върха на ампулата.

2. След като премахнете върха, поставете дозаторния апликатора върху ампулата.

3. Нанесете с помощта на дозаторния апликатор ½ от ампулата върху лицето, шията и деколтето, като избягвате зоната около очите, и масажирайте нежно до пълното попиване на продукта.

ДЕРМАТОЛОГИЧНО ТЕСТВАН ПРОДУКТ. НЕКОМЕДОНОГЕНЕН. БЕЗ СЪДЪРЖАНИЕ НА МИНЕРАЛНИ МАСЛА.

След отваряне, използвайте ампулата в рамките на 48 часа.

+

МИЦЕЛАРНА ВОДА 400мл

ПРЕМАХВА ГРИМА – ПОЧИСТВА - ТОНИЗИРА – ХИДРАТИРА – И ЗА ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА -

ХИПОАЛЕРГЕНЕН, С ФИЗИОЛОГИЧНО PH

0% АЛКОХОЛ - 0% САПУН - 0% ПАРФЮМ

Благодарение на хидратиращата си формула със съставки от естествен произход, мицеларният разтвор нежно почиства дори водоустойчивия и дълготраен грим, без да нарушава кожната бариера. Само с  едно движение почиства кожата на лицето, околоочния контур и устните, тонизира, хидратира и подготвя за ежедневната разкрасителна рутина. Поддържа кожата хидратирана в продължение на 24 часа. Употреба: Нанасяйте сутрин и вечер, с помощта на памучен тампон и внимателно почистите кожата на лицето и шията. Без изплакване. Внимание: Да се държи извън обсега на деца.

ПОДХОДЯЩ ЗА ВСЕКИ ТИП КОЖА.  ПОДХОДЯЩ ЗА ХОРА С КОНТАКТНИ ЛЕЩИ. НЕКОМЕДОНОГЕНЕН.  ХИПОАЛЕРГЕНЕН, С ФИЗИОЛОГИЧНО PH. ДЕРМАТОЛОГИЧНО И ОФТАЛМОЛОГИЧНО ТЕСТВАН ПРОДУКТ

 

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0