Назад

В наличност

NUXE PROMO HUILE PRODIGIEUSE FLORALE сухо масло 100ml + PRODIGIEUX душ гел 30ml

Код:

45956

Марка:

NUXE

Производител:

NUXE

60.69 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

NUXE PROMO HUILE PRODIGIEUSE FLORALE сухо масло 100ml + PRODIGIEUX душ гел 30ml

Nuxe Huile Prodogieuse Florale е сухо масло, което е единствена по рода си комбинация между 7 ценни природни масла и витамин Е, чиято цел е подчертаване на естествената женска красота. Специалната формула подхранва и хидратира в продължение на 8 часа лицето, тялото и косата. Нюкс Продижоз Флорално сухо масло има антиоксидантно действие и създава защитна преграда срещу замърсяванията. Възстановява кожата, прави я по- мека и еластична и намалява цвета на стриите. Леката текстура на сухото масло осигурява копринено усещане и немазен завършек. Има свеж деликатен флорален аромат с нотки на грейпфрут, магнолия и мускус. Съдържа 96,9% натурални съставки. Без парабени. Дерматологично тестван продукт. Некомедогенен.

Nuxe Prodigieux Floral Shower Gel e душ гел с флорален аромат, подходящ за всеки тип кожа. Душ-гелът е вдъхновен от невероятното ухание на добилото широка популярност мултифункционално олио Prodigieuse Florale. Нюкс Продижо Флорал Душ гел за тяло с флорален аромат е с формула с 91.9% натурали съставки. Благодарение на своята фина и нежна пяна, той почиства деликатно, хидратира в дълбочина и парфюмира кожата с уникалния аромат на Prodigieuse Florale. Душ-гелът събужда сетивата за едно по-чувствено преживяване и превръща всеки душ в специален момент. Без парабени. Дерматологично тестван продукт.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0