Назад

В наличност

ARTESANIA AGRICOLA LINDAREN DIET drenaje extractos vegetales con oligoelementos y edulcorante 650 ml

Код:

45373

Производител:

Artesania Agricola, S.A,Испания

56.09 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

ARTESANIA AGRICOLA LINDAREN DIET drenaje extractos vegetales con oligoelementos y edulcorante 650 ml

Linda ren diet drenaje extractos vegetales con oligoelemntos edulcorante / Формула при задържане на течности, 650 мл, е хранителна добавка от серията Lindaren® на испанската компания Artesania Agricola. Формулата на продукта съдържа комбинация от растителни екстракти, които подпомагат баланса на течности в организма. Богатият хранителен състав включва концентрат от горски плодове и екстракти от полски хвощ, глухарче, горчив портокал, коприва, зелен анасон, зелен чай и фукус. Приемът на хранителната добавка има диуретичен и дренажен ефект върху организма.

 

Linda ren diet drenaje extractos vegetales con oligoelemntos edulcorante е изцяло натурален продукт, който допринася за облекчаването на отоците в организма. Неутрализира неприятни симптоми като подуване на крайниците, поява на торбички под очите и наднормено тегло. Хранителната добавка подпомага детоксикацията на организма и спомага за бързото изхвърляне на ненужните течности и токсини от органите и тъканите.

 

Продуктът на Artesania Agricola подобрява кръвообращението и стимулира клетъчния метаболизъм. Хранителната добавка притежава диуретични, дренажни, антиоксидантни, имуномодулиращи и енергизиращи свойства

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0