Назад

В наличност

OPTIBAC PROBIOTICS пробиотик при бременност x 30 caps

Код:

39046

Марка:

OPTIBAC

Производител:

OPTIBAC

42.78 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

OPTIBAC PROBIOTICS пробиотик при бременност x 30 caps

OPTIBAC PROBIOTICS пробиотик при бременност x 30 caps

ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА Подходящ за бременни жени от зачеването до раждането, както и за периода на кърмене до 6 месеца след раждането. Съдържа 3 научно изследвани щама от живи култури, за които е доказано, че преодоляват действието на стомашната киселинност, за да достигнат до червата живи. С добавени фруктоолигозахариди (FOS) фибри, внимателно подбрани при бременност, след раждане и кърмене.

Препоръчителен дневен прием: една капсула дневно, за предпочитане сутрин със закуската.

Дневният прием осигурява (0,3ml): живи култури 12 милиарда (12x109), фруктоолигозахариди (FOS) фибри 30mg.

Начин на употреба: При затруднения с преглъщането на капсулата, отворете и смесете съдържанието с хладка вода или храна. Може да се приема без прекъсване или по медицинско предписание.

Забележка: Препоръчителният дневен прием не трябва да бъде надвишаван. Продуктът не трябва да се използва като заместител на разнообразното хранене. Деца под 18 години, бременни и кърмещи жени, хора с тежки здравословни състояния трябва да се консултират със специалист преди употреба. Съхранявайте на място недостъпно за деца.

Внимание: Живите култури не се препоръчват за хора с тежки здравословни състояния, например такива, които са подложени на тежка имуносупресия, страдат от панкреатит или мелена, са в интензивно отделение, имат поставен централен венозен катетър или пациенти с отворени следоперативни рани, освен ако не са под лекарско наблюдение. Не съдържа изкуствени ароматизанти или оцветители. Съхранение: на сухо и хладно място при температура под 25°C. Не е необходимо съхранение в хладилник.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0