Назад

Не е в наличност

MyKi Pulse Oximeter

Код:

36161

Марка:

ОКСИМЕТЪР

Производител:

Китай


Последна продажна цена: 39.00 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

MyKi Pulse Oximeter

Вижте инструкциите за употреба тук

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

MyKi Oximeter е лесно за използване устройство, което Ви позволява да проверявате сатурацията на кислород в кръвта (SpO2) и пулс. Устройството е малко, компактно, лесно за употреба и много надеждно. Снабдено е с LCD дисплей, за максимално улеснение.

ПРИЛОЖЕНИЕ

MyKi Oximeter е устройство за многократна употреба, предназначено за измерване на сатурацията с кислород в кръвта и пулс на възрастни в клинична, болнична и домашна среда. Устройството не е подходящо за продължително следене на състоянието.

ЦЕЛЕВА ГРУПА

Устройството е предназначено за използване с възрастни пациенти. Не използвайте устройството при малки деца, бебета и новородени за да избегнете нежелани реакции на кожата.

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ

Устройството е предназначено за използване с възрастни пациенти. Не използвайте устройството при деца, бебета и новородени за да избегнете нежелани реакции на кожата.

КАК РАБОТИ?

Принципът на работа на устройството е базиран на излъчванетото на инфрачервена светлина през хемоглобина. Преносът на субстанция чрез светлина е базиран на закона на Беер-Ламберт, който определя концентрацията на разтворимо вещество (оксихемоглобин) в разтворител (хемоглобин), който може да се определи чрез поглъщане на светлина. Плътността на кръвта зависи от нивата на кислород в кръвта, а кръвта с висока концентрация на кислород има червен цвят поради високата концентрация на оксихемоглобин. Когато концентрацията се понижи, кръвта придобива по-синкав цвят, поради по-голямо присъствие на дезоксихемоглобин (комбинацията от молекули на хемоглобина с въглероден диоксид). Тоест работата на устройството се основава на спектрофотометрията, измерваща количеството светлина, предавана през капилярите на пациента, синхронизирана със сърдечния пулс.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЕЗОПАСНОСТ

• Прочетете листовката преди употреба на Myki Oximeter.

• MyKi Oximeter е предназначен само като допълнение към оценката на пациента. Трябва да се използва заедно с клинични признаци и симптоми. Той не е предназначен като устройство,

използвано за лечение.

• Когато използва MyKi Oximeter, заедно с електрохирургичното оборудване, потребителят трябва да обърне внимание и да гарантира безопасността на пациента, който се измерва.

• ОПАСНОСТ ОТ ЕКСПЛОЗИЯ: Не използвайте MyKi Oximeter в присъствието на запалими анестетици, експлозивни вещества, пари или течности.

• Уверете се, че не използвате MyKi Oximeter по време на сканиране с ЯМР (Ядрено-магнитен резонанс) или КT (компютърна томография), защото индуцираният ток може да причини изгаряния.

• MyKi Oximeter няма функция за аларма. Не е подходящо при наблюдение за дълъг период от време.

• Не са разрешени модификации на този продукт. Поддръжката трябва да се обслужва от професионален сервизен персонал, който е одобрен от производителя.

• Моля, изключете захранването преди почистване на MyKi Oximeter. Никога не допускайте дезинфекция на устройството с високо налягане и висока температура. Никога не използвайте почистващи препарати / дезинфектанти, различни от препоръчителните.

• Продуктът не е водоустойчив. Поддържайте повърхността му суха, чиста и предотвратявайте навлизането на течности.

• MyKi Oximeter е прецизен и крехък. Избягвайте натиск, удар, силни вибрации или други механични повреди. Дръжте го внимателно и леко. Ако не се използва, устройството трябва трябва да бъде съхранявано по подходящ начин.

• За изхвърляне на MyKi Oximeter и неговите аксесоари спазвайте местните разпоредби и политики относно изхвърлянето на подобен род продукти. Не ги изхвърляйте на произволно място.

• Използвайте алкални батерии AAA. Не използвайте въглеродни или некачествени батерии. Извадете батериите, ако продуктът няма да се използва дълго време.

• Преди да извършвате измервания с устройството, трябва да прочетете внимателно ръководството за употреба или да се консултирате с лекар и/или с производителя, преди това. Ако почувствате някакъв дискомфорт при употреба, незабавно спрете да го използвате и потърсете лекарска помощ.

• Избягвайте статичното електричество, преди да използвате MyKi Oximeter.

• Когато се използва, дръжте MyKi Oximeter далеч от радиоприемници.

• Ако MyKi Oximeter използва неопределена и без конфигурация тестова система EMC, това може да повиши електромагнитното лъчение или намаляване на анти-електромагнитните смущения при изпълнение. Моля, използвайте определената конфигурация.

• Преносимото и мобилното комуникационно оборудване може да повлияе на нормалното функциониране на MyKi Oximeter.

• MyKi Oximeter не трябва да бъде в близост или подредено до друго оборудване. Ако все пак това се налага, трябва да наблюдавате и да се уверите, че устройството може да работи нормално с конфигурацията, която използвате.

• Уверете се, че няма замърсявания или рани на мястото, на което ще поставите устройството.

ПРОДУКТОВИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

• Лесно и удобно използване на продукта.

• Компактен, лек и удобен за носене.

• Ниска консумация на електроенергия. До 15 часа работа с един комплект батерии. (едно измерване е с продължителност 1 мин.)

• Напомнянето за ниско напрежение се показва на екрана, при изтощена батерия.

• Автоматично изключване след 10 секунди без генериран сигнал.

• Bluetooth свързаност и пренос на данните към мобилно устройство.

Производител:

Shanghai Berry Electronic Tech Co., Ltd

Unit 104, 1fl. Building 7, No 1188 Lianhang Road,

Minhang district, Shanghai, China 201112

Prolinx GmbH

Brehmstr. 56, 40239, Düsseldorf, Germany

 

Дистрибутор

Алтерко Трейдинг ЕООД

София, бул. Черни връх 103

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0