Назад

В наличност

Резиста Форте

Код:

19210

Марка:

NEOPHARM

Производител:

NEOPHARM

25.89 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

Резиста Форте

RESISTA FORTE (РЕЗИСТА ФОРТЕ) е първият широкоспектърен ИМУНОБИОТИК с ПРОТЕКТОР ЗА ГЪРЛОТО, създаден да активира цялостно и ефективно имунната система срещу вируси и бактерии.

 

 

Имунобиотикътпредставлява комплекс от пробиотици с клинично доказани имунологични свойства, пребиотици и имунни активатори, които засилват общия имунитет срещу вируси и бактерии.

Протекторът за гърлоe нов клас пробиотик, който действа локално в гърлото и сливиците, и ги предпазва от ангина и други инфекции, като унищожава попадналите там болестотворни бактерии.

 

RESISTA FORTEсе препоръчва за засилване на имунната система и предпазване от инфекциозни заболявания при хора с често повтарящи се инфекции, с хронични заболявания, деца и бременни, както и за овладяване на инфекции на гърлото.

 

СЪСТАВ:

RESISTA FORTE балансирано подсилва и възстановява функциите на имунната система чрез няколко механизма на действие:

  1. Засилва общия имунитет срещу вируси и болестотворни бактерии по два пътя:

А. Посредством имунните си активатори:

  • Последно поколение имуностимулатор с доказана ефективност- EpiCor®, който увеличава активността на имунната система само 2 часа след прием.
  • Класически активатори на имунната система- екстракт от медицинската гъба Шийтаке, коластра, Витамин D3 и цинк, за които има многогодишни изследвания, доказващи техния имуностимулиращ ефект.

 

Б. Посредством имуногенните си пробиотици:

L. acidophilus и B. lactis са два пробиочни щама бактерии с клинично доказани имунологични свойства, заради което са наречени "имуногенни". Те се заселват в тънките черва, възстановяват баланса на чревната микрофлора и стимулират клетките на имунната система в червата. Resista Forte съдържа и пребиотик, който служи за храна на добрите бактерии, което допълнително води до тяхното ползотворно увеличаване.

  1. Засилва локалния имунитет в гърлото посредством специален пробиотичен бактерий от нов клас- Streptococcus salivarius, който се заселва в лигавицата на гърлото и сливиците, и ги предпазва от ангина и инфекции, като произвежда антимикробни вещества срещу техните причинители. Затова, Резиста Форте може да взема и за овладяване на текуща инфекция на гърлото, а не само като обща профилактика.
  2. Балансира и възстановява нормалното функциониране на имунната система, като не допуска нейното свръхактивиране. Имуногенните пробиотици, L. acidophilus и B. lactis активират специфичен вид регулаторни имунни клетки (нар. Treg лимфоцити) - които игрят основна роля за поддържане баланса на имунната система и потискане на нейната свръхреакция.

 

RESISTA FORTE е таблетка за смучене. След прием на таблетката се препоръчва да не се приемат храна и напитки в продължение на поне половин час.

 

Приемайте RESISTA FORTE в следните случаи:

  • Срещу грип и настинки, преди настъпване на зимния сезон.
  • При често боледуване (повтарящи се инфекции).
  • При инфекции на гърлото и сливиците.
  • При отслабена имунна система, от хронично болни, бременни, деца.
  • По време и след лечение с антибиотици.

 

КОЙ НЕ ТРЯБВА ДА ПРИЕМА RESISTA FORTE?

RESISTA FORTE не трябва да се приема от трансплантирани пациенти, при хора на имуносупресираща терапия и от хора с алергия към някоя от съставките.

 

 

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0