Назад
Най-продавани

В наличност

DOPPELHERZ AKTIV капки за очи с хиалурон 0,2% 10ml

Код:

33523

Марка:

DOPPEL HERZ

Производител:

QUEISSER GERMANY

14.89 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

DOPPELHERZ AKTIV капки за очи с хиалурон 0,2% 10ml

Успокояващ ефект при чувство на сухота в очите


Много фактори могат да увредят очите ни - климатични промени, престой в помещение с работещ климатик или пък дълго време, прекарано пред телевизор, компютър или мобилно устройство. Най-често хората се оплакват от усещане като от чуждо тяло в окото, дразнене, зачервяване или сълзене.


Допелхерц® актив Капки за очи с Хиалурон 0,2% са стерилни капки за очи с успокояващ ефект. Те съдържат две основни съставки: хиалуронова киселина и хипромелоза, които овлажняват и успокояват очите.
След прилагане в очите се създава филм, който предпазва роговицата от външни въздействия. Този предпазен филм постепенно освобождава вода и поддържа очите постоянно овлажнени.

За кого са подходящи Допелхерц® актив Капки за очи с Хиалурон 0,2%?

Множество са причините, които могат да доведат до синдрома „сухо око“ – сух топъл въздух, дълги часове пред монитор, телевизионен екран или книга, употребата на контактни лещи, хормонален дисбаланс, някои медикаменти и др., които оказват влияние, както върху количеството произведени сълзи, така и върху техния състав.
Допелхерц® актив Капки за очи с Хиалурон 0,2%:
-    Овлажняват повърхността на окото и намаляват триенето между нея и вътрешната страна на клепачите
-    Намаляват зачервяването, чувството на умора и дискомфорт в очите
-    Са подходящи и при употреба на контактни лещи – за по-лесното им поставяне
Допелхерц® актив Капки за очи с Хиалурон 0,2% са подходящи за честа употреба, по няколко пъти на ден или както е предписано от лекар.


Капки за очи с натурални съставки и без консерванти

Хиалуроновата киселина е молекула, откривана на много места в организма, където има нужда от намаляване на триенето между повърхности. Заедно с хипромелозата, тя подсигурява интензивна и дълготрайна хидратация на роговицата. Тези две активни съставки абсорбират вода от околната среда и изграждат овлажняващ и защитен филм върху повърхността на окото. Този вискозен филм постепенно освобождава вода. По този начин Допелхерц® актив Капки за очи с Хиалурон 0,2% поддържат очите постоянно овлажнени.
В допълнение, Допелхерц® актив Капки за очи с Хиалурон 0,2%  съдържат комбинация от естествени съставки:
•    Дестилирана вода от лайка известна със своите успокояващи и освежаващи качества, тя се прилага при зачервени очи, в следствие на климатични или други външни въздействия
•    Дестилирана вода от алое вера известна с хидратиращите си свойства
•    Дестилирана вода от шипка използвана заради освежаващите си свойства и съдържанието на витамини.
•    Дестилирана вода от черни боровинки ценна, заради защитния си ефект спрямо очната лигавица и използвана за третиране на преуморени очи.

 

Внимание

Този продукт е предназначен само за един пациент.

Да се използва само в очите.

Да се използва 3 месеца след отваряне. Не използвайте продукта, ако флаконът е увреден или разпечатан преди да бъде отворен за първи път.

Веднага след поставяне в очите зрението може да бъде замъглено, възможно е да се усеща смъдене и дразнене. Ако тези ефекти не преминат или се влошат, моля консултирайте се с лекар възможно най-скоро.

Хранителните добавки не могат да заместят разнообразното и балансирано хранене и здравословния начин на живот. Да не се превишава препоръчаната дневна доза. Да не се приема в случай на свръхчувствителност към някоя от съставките на продукта. Ефектът от употребата на този продукт може да варира при отделните потребители и не може да продължава неограничено дълго време. Продуктът е предназначен за лица над 18 годишна възраст. Съхранявайте на температура до 25 градуса. Ако имате сериозни оплаквания и/или такива, които не се подобряват с течение на времето, моля потърсете лекарска помощ!

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0

Свръзани продукти

Най-продавани
11.29 лв
DOPPELHERZ AKTIV DETOX COMPLEX x 40 caps
Най-продавани
-10%
-10%
Стара цена: 12.69 лв
11.42 лв
DOPPELHERZ AKTIV LACTO-PRO x 20 caps