Назад
Най-продавани

В наличност

Реверта

Код:

18152

Марка:

NEOPHARM

Производител:

NEOPHARM

18.49 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

Реверта

Реверта®

Оказва благоприятен ефект върху здравето на простатата и на пикочо-половата система на мъжете

30 таблетки

Прочетете тази листовка внимателно преди да започнете приемането на препарата.

Ако иматe допълнителни въпроси, попитайте Вашия лекар.

 

Съдържание на листовката:

        I.            Какво е добре да знаем за простатата?

     II.            Какво е Реверта®?

  III.            Как действа Реверта®?

  IV.            Как се приема Реверта®?

     V.            Кой не трябва да приема Реверта®?

  VI.            Какви са страничните ефекти на Реверта®?

VII.            Съхранение

        I.            КАКВО Е ДОБРЕ ДА ЗНАЕМ ЗА ПРОСТАТАТА?

Простатата е важна част от мъжката пикочно-полова система и представлява жлеза с формата на кестен, която произвежда специален секрет, участващ в състава на семенната течност. Тя е разположена в основата на пикочния мехур и през нея преминава пикочния канал, затова нейната форма и обем имат важно значение за процеса на уриниране. С напредването на възрастта простатата претърпява значителни промени – при децата тя е малко тяло, предимно от мускулна тъкан, което постепенно нараства докато достигне обем от 20-30 ml. Обикновено това става до двадесетата годишнина на мъжа, когато простатата спира да расте. След петдесетгодишна възраст при някои мъже простатата започва отново да нараства следствие на процес, наречен доброкачествена простатна хиперплазия (ДПХ). ДПХ представлява доброкачествено разрастване на тъканта на простатата, при което се увеличава нейният обем. Успоредно с разрастването, в простатната тъкан се образуват възли, които променят формата й. Поради специфичното си разположение, при уголемяването си тя притиска и стеснява пикочния канал, което води до затруднения в уринирането.

Причините за ДПХ не са напълно изяснени. Счита се, че отключващи фактори са хроничното възпаление, промяната в баланса на половите хормони и др.

Симптомите на ДПХ включват затруднено уриниране, изтъняване на струята, чувство за недоизпразване на пикочния мехур, учестено уриниране през нощта, внезапни позиви за уриниране в някои случаи придружени с изпускане.

С прогресията на ДПХ, качеството на живот на мъже, страдащи от увеличена простата, постепенно се влошава, затова здравето на простатата е от изключителна важност.

 

     II.            КАКВО Е РЕВЕРТА®?

Реверта® е комбинация от 7 клинично доказани съставки, която оказва благоприятен ефект върху здравето на простатата и подпомага нормалното функциониране на пикочно-половата система на мъжете.

Всяка таблетка Реверта® съдържа:

•           Стандартизиран поленов екстракт Graminex G63 – 190 mg

•           Стандартизиран екстракт от Коприва (Urtica dioica) – 180 mg

•           Стандартизиран екстракт от Сереноа репенс (Saw palmetto) – 160 mg

•           Стандартизиран екстракт от Пигеум (Pygeum africanumю) – 50 mg

•           Екстракт от Домат (Lycopersicon esculentum)(Ликопен 10%) – 7,5 mg

•           Цинк – 7,5 mg

•           Селен – 50 μg

Други съставки: пълнители – микрокристална целулоза, магнезиев стеарат, повидон, царевично нишесте, филм с оцветители (калциев карбонат, железен оксид).

Реверта® е хранителна добавка.

 

  III.            КАК ДЕЙСТВА РЕВЕРТА®?

Активните вещества в състава на Реверта® действат синергично за поддържане на обема на простатата в нормални физиологични граници и оказват благоприятен ефект върху здравето и нормалното функциониране на пикочно-половата система на мъжете.

Стандартизираният поленов екстракт Graminex G63 поддържа нивата на ензимите и арахидоновата киселина в нормални физиологични стойности и оказва благоприятен ефект върху обема и функционирането на простатата.

Стандартизираният екстракт от Urtica dioica поддържа естествения хормонален баланс в простатната тъкан, което създава благоприятни условия за поддържане на размера на простатата във физиологични граници. Заедно с това оказва позитивен ефект върху либидото, еректилната способност и сексуалната функция.

Стандартизираният екстракт от Saw palmetto въздейства благоприятно върху физиологичните процеси, свързани с акта на уриниране, особено нощем, и допринася за комфорта по време на сън.

Стандартизираният екстракт от Pygeum africanum поддържа естествената еластичност на простатата и съдейства за запазване на физиологичния тонус на гладката й мускулатура. Поддържа в нормални физиологични граници размера на простатата и оказва благоприятен ефект върху фертилитета и сексуалната функция на мъжа.

Ликопенът от екстракта от домат има мощна антиоксидантна активност и контролира растежните фактори в простатата, оказвайки благоприятен ефект върху нейното здраве.

Цинкът е важна съставка на простатната течност. Установено е, че нормалните простатни епителни клетки натрупват значително по-високи нива на цинк спрямо другите клетки. Високите нива на цинк допринасят за нормалното им делене и поддържат техния нормален жизнен цикъл.

Селенът е основен структурен елемент на антиоксидантните ензими в простатата, които неутрализират свободните радикали и оказват благоприятно влияние върху нейното здраве. Селенът играе и важна роля в жизнения цикъл на сперматозоидите и основателно се счита, че е ключов фактор за поддържане на нормалния фертилитет и либидо на мъжа.

  IV.            КАК СЕ ПРИЕМА РЕВЕРТА®?

В случай, че Вашият лекар не е препоръчал друго, приемайте Реверта® по 2 таблетки еднократно, вечер след хранене. Препоръчително е приемът на продукта да продължи 180 дни.

     V.            КОЙ НЕ ТРЯБВА ДА ПРИЕМА РЕВЕРТА®?

Не приемайте Реверта®, ако някога сте получавали алергична реакция към някоя от съставките на продукта. При признаци на алергична реакция прекратете приема на препарата.

Реверта® не трябва да се приема от бременни, кърмещи жени и деца.

Не превишавайте препоръчваната дневна доза. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

  VI.            КАКВИ СА СТРАНИЧНИТЕ ЕФЕКТИ НА РЕВЕРТА®?

Досега не са известни странични ефекти на Реверта®.

Реверта® може да бъде приеман както самостоятелно, така и в комбинация с други продукти, след консултация с Вашия лекар.

VII.            СЪХРАНЕНИЕ

Съхранявайте Реверта® в оригиналната му опаковка при температура до 25°С, на сухо място, без пряк достъп на слънчева светлина и недостъпно за малки деца.

Не използвайте препарата след изтичане на годността му или ако целостта на опаковката е нарушена.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0