Назад

В наличност

VITAMIN D3 KRKA 1000IU x 60 tabl

Код:

44597

Марка:

KRKA

Производител:

KRKA

18.20 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

VITAMIN D3 KRKA 1000IU x 60 tabl

Витамин D3 1000 IU KRKA таблетки съдържат активната съставка холекалциферол. Холекалциферол е форма на витамин D, която играе важна роля в усвояването и метаболизма на калций и неговото включване в костната тъкан.
 
Витамин D3 1000 IU KRKA се използва за:
Профилактика на недостиг на витамин D (ниски нива на витамин D в организма) при деца на 6 и повече години, юноши и възрастни с установен висок риск.
Като допълнение към специфичната терапия на остеопороза (заболяване, при което плътността на костите е намалена, което води до повишена вероятност от счупвания) при възрастни с недостиг на витамин D или с установен висок риск от недостиг на витамин D.
Активната съставка холекалциферол е идентична с холекалциферола, който се намира в човешкия организъм. Той присъства в храната и също така се произвежда в кожата след излагане на слънце. Недостигът на витамин D може да възникне, когато храненето или начинът Ви на живот не Ви осигуряват достатъчно витамин D, или когато организмът Ви се нуждае от повече витамин D.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0