Назад
Нов

Не е в наличност

BIONIKE DEFENCE hair сет укрепващ ш-н 200ml +21 amp HK163701

Код:

50020

Марка:

BIONIKE

Производител:

BioNike


Последна продажна цена: 78.29 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

BIONIKE DEFENCE hair сет укрепващ ш-н 200ml +21 amp HK163701

DEFENCE HAIR

Fortificante

Fortifying Lotion in ampoules

Shampoo Fortifying

Seasonal or Temporary Hair Shedding

sensitive skin and weakened hair

Сет от укрепващ шампоан и укрепващи ампули

за сезонен или временен косопад

за чувствителна кожа и отслабена коса

21 ампули( 6 ml) + 200 ml

 

Fortifying Lotion in ampoules/ Укрепващ лосион в ампули

Повишен косопад, било то спонтанен или причинен (шампоани, преса за коса и изсушаване на косата), може да бъде предизвикано от преходни фактори, като например през есента (сезонен косопад), или от фактори като стрес, нискокалорична диета, раждане и кърмене (временна загуба на коса). Укперващите ампули са базирани на хидро-алкохолна формула, която е с много лека консистенция, приятен аромат и придават ефирност на косата при нанасяне. Притежава ревитализиращи, укрепващи и обемни свойства.  Лосионът противодейства на сезония и временен косопад

Доказана ефективност*

•  + 71,5 % повече устойчивост на косата

•  + 58,6 %  по- силна коса

косата има по-голям обем при 75%  от клиентите

* Ефективността е спрямо тест проведен при 20 жени с тънка, чуплива и загубила жизнеността си коса, при апликация с 1(една)  ампула дневно. Резултатите оценени  след 6  седмици чрез тест за изтегляне/ опъване, тест за измиване и клинична оценка. Статистически значимо подобрение беше оценено вече след 3 седмици употреба.

Начин на употреба: Нанасяйте съдържанието на 1 ампула всеки ден (сутрин или вечер) върху скалпа и корените на косата, като масажирате внимателно. Може да се нанася върху суха коса или влажна, след измиване. В последния случай продължете със сушенето на косата след нанасяне.

Показания за употреба: една ампула на ден за интензивно лечение. Една ампула на всеки два дни като поддържаща терапия. Нанасяйте една ампула дневно в продължение на 3 седмици за постигане на максимални резултати. Укрепващият шампоан включен комплекта е идеален за измиване и подготовка за прилагането на лосиона.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ! Избягвайте контакт с очите. При попадане в очите изплакнете обилно с вода. Пазете далеч от деца. Не нанасяйте върху раздразнен скалп. Не използвайте в случай че имате алергия към някои от съставките на продукта. В случаите на зачервяване или друга реакция към продукта, прекратете употребата и се консултирайте с лекар или фармацевт. Веднъж отворен, съхранявайте подобаващо продукта и използвайте по предназначение. Само за външна употреба.

ВНИМАНИЕ! силно запалима течност. Пазете от източници на топлина / искри / открити пламъци / горещи повърхности. Пушенето забранено.  Да се ​​съхранява на хладно място.

БЕЗ  ГЛУТЕН. НИКЕЛ – следи по-ниски от 0.00001%.

Съставки: Виж INGREDIENTS

 

Shampoo Fortifying/ Укрепващ шампоан

Укрепващият шампоан придава обем, укрепва и заздравява косата, като по този начин се противопоставя на отслабената и изтощена коса. Препоръчва се и за често измиване. Препоръчително е да се включи терапията с  укрепващите ампули, в случай на сезонен и/или временен косопад.

Начин на употреба: Нанесете върху влажна коса с  масажни движения, за да се улесни микроциркулацията на кожата на скалпа и след това изплакнете обилно с вода. Веднъж отворен, продуктът трябва да се съхранява на безопасно място. Само за външна употреба.

● БЕЗ КОНСЕРВАНТИ изброени в Анекс V на ЕК Регламент No 1223/2009;  БЕЗ  ГЛУТЕН. НИКЕЛ – следи по-ниски от 0.00001%.

Съставки: Виж INGREDIENTS

Производител: ICIM International S.r.l. - Via Italia, 60 -  20045 Lainate (MI) (Милано), Италия. Произведено в Италия.

Дистрибутор: „Нутри Център“ ЕООД, София, ул. „ Гео Милев“ № 35, ет. Партер,

тел. 02/859-30-26

           

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0